Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

COLD PREY 3: THE BEGINNING (2010)


Γραμμένο από τους Peder Fuglerud ( ALMOST BALLER ) και Lars Gudmestad ( HEADHUNTERS) , βασισμένο στην αρχική ιστορία του Martin Sundland .
Σκηνοθετημένο από τον Mikkel Braenne Sandemose ( RAGNAROK ) .
Στα γνωστά πρήκουελ μονοπάτια των τελευταίων χρόνων , η τρίτη συνέχεια του Fritt Vilt συμβαίνει χρονικά πίσω στην δεκαετία του '80 και συγκεκριμένα στο 1988 !
Παρέα νεαρών αποφασίζουν να επισκεφτούν το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο όπου είχαν συμβεί/πρόκειται να συμβούν οι ακρότητες των δύο προηγούμενων ταινιών (και οι ακρότητες 12 χρόνων νωρίτερα , όπου ο διαταραγμένος νεαρός δολοφόνος της ιστορίας σκότωσε την μητέρα του και τον πατριό του - όταν τρως ξύλο και το σκας στα χιόνια επιστρέφεις με πολλά νεύρα) .
Οι HeldaAnders , Siri , Knut , Magne και Simen μετά από μια σύντομη επίσκεψη στο αφιλόξενο περιβάλλον του ξενοδοχείου αποφασίζουν να κατασκηνώσουν σε κοντινό δάσος για να περάσουν ευχάριστα το τελευταίο σαββατοκύριακο της ζωής τους . Ρομαντική αμηχανία , ανώριμο καφριλίκι και γυμνό μπάνιο στην παγωμένη λίμνη θα συμπληρώσουν τις εκδηλώσει της πρώτης μέρας ξεγνοιασιάς στην φύση ...
Κομβικό ρόλο στην εξέλιξη παίζουν δύο αδέλφια , ο τοπικός σερίφης Einar - που πλέον είναι δασονόμος - και ο αγριάνθρωπος αδελφός του Jon .
Ο Einar μεταφέρει την παρέα στην τοποθεσία και ο Jon ζει στην γύρω περιοχή , απομονωμένος από την υπόλοιπη ανθρωπότητα . Τα δυο αδέλφια δεν μιλάνε εδώ και χρόνια , παρ όλες τις προσπάθειες του Einar . Ο Jon έχει υπό την επίβλεψη του τα τελευταία 12 χρόνια τον απροσάρμοστο μικρό ο οποίος έχει εξελιχθεί σε νούμερο ένα ψυχοπαθή κατά συρροήν δολοφόνο/κυνηγό ανθρώπων !
Όταν ένα ζευγάρι από την παρέα πέσει κατά λάθος μέσα σε μια από τις παγίδες του Jon , η ασυγκράτητη μανία του παλαβού με την κουκούλα δεν θα έχει κορεσμό ...
Η μεταφυσική ικανότητα του παλαβού να αντέχει στους πυροβολισμούς όπως οι Αμερικανοί συνάδελφοι του και σε κάθε είδους χτύπημα , δεν εξηγείται ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.