Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

BUNNYMAN 2 (2014)


H A.N.oO.neC.ares Productions παρουσιάζει . Η Midnight Releasing διανέμει .
Γραμμένο , σκηνοθετημένο και χρηματοδοτούμενο από τον Carl Lindberg ( SHADOWS OF THE DEAD , SHATTERED LIVES , BUNNYMAN ) .
Οι αιματοβαμμένες περιπέτειες των δύο απροσάρμοστων μανιακών της πρώτης ταινίας συνεχίζονται στους ίδιους ξέφρενους βιντεο-ρυθμούς που πλέον φαίνονται σαν κανονική ταινία .
Ο ρέντνεκ Joe και ο ανώνυμος σχιζοφρενής Λαγουδάνθρωπος με το πριόνι συνεχίζουν την σφαγή , ολοκληρώνοντας την πετυχημένη συνεργασία τους με τον αυξανόμενο αριθμό των πτωμάτων που αφήνουν στον διάβα τους . Ο ένας σκοτώνει προσπαθώντας να μειώσει το άγχος που του προκαλεί η βιολογική χορτοφαγία του είδους του (νομίζει πως είναι αληθινός λαγός από τον ψυχολογικό πόλεμο που του κάνει ο Joe , αλλά θέλει να τρώει κρέας σαν άνθρωπος) , ο άλλος βρίσκει τα υλικά που χρειάζεται για την ειδική συνταγή λιαστού κρέατος που πουλάει στους κατοίκους της μικρής τοπικής κοινωνίας από το μαγαζί του που βρίσκεται στις παρυφές μιας πόλης φάντασμα ... 
Στην ουσία κερνάει τους περαστικούς άλλους περαστικούς .
Τα 104 λεπτά της ταινίας αναλώνονται ευχάριστα μέσα στα κλισέ κυνηγητά/σφαξίδια με διάφορα εργαλεία/αντικείμενα που έχουνε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια .
-------------------------
Η σχεδόν οργανική καφρίλα των ειδικών εφέ με εξαίρεση την ψηφιακή σπλατεριά που ολοκληρώνει την ψευδαίσθηση , καταφέρνει να απαλύνει εν μέρη το χασμουρητό από τον μονοδιάστατο των χαρακτήρων και της προβλεψιμότητας της χιλιοπαιγμένης υπόθεσης (αλλάζεις μάσκα στον τρελό και έχεις ολόκληρο τον σλάσερ κατάλογο) .
Ευχάριστη νότα η εισαγωγική επίθεση του Λαγουδάνθρωπου μέσα σε σχολικό λεωφορείο με αλυσοπρίονο ...
Ο Lindberg επιμένει να συνεχίζει τις προσπάθειες να κάνει την δημιουργία του αναγνωρίσιμο slasher-franchise , με την τρίτη ταινία να βρίσκεται στα σκαριά για κυκλοφορία μέσα στο 2015 και απ' ότι φαίνεται είναι σε καλό δρόμο !
Γνωστό και ως THE BUNNYMAN MASSACRE .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.