Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

MADISON COUNTY (2011)


Η Dunn-Rite Productions σε συνεργασία με τις Southern Fried Films και Swim With The Fish Productions παρουσιάζουν .
Ο Eric England ( CONTRACTED ) γράφει και σκηνοθετεί .
Παρέα στερεοτυπικών φοιτητών πάνε στην μικρή ορεινή πόλη Madison County με σκοπό πέρα από τον μεθυσμένο χαβαλέ να πάρουν συνέντευξη από τον τοπικό συγγραφέα/χρονικογράφο David Randall ( Dayton Knoll - BLOOD RANCH , RESSURECTION COUNTY , MANSON GIRLS ) . Με τον συγγραφέα υπήρχε επαφή μέσω αλληλογραφίας σχετική με μια εργασία που ετοιμάζει η παρέα . Μετά από πρόσκληση να τον επισκεφτούν , το αυτοκίνητο και η διάθεση ετοιμάστηκαν άμεσα !
Ο Randall έχει γράψει το Devil In The Woods , ένα αμφιλεγόμενο βιβλίο σχετικό με μια σειρά άγριων φόνων που είχαν συμβεί πριν από χρόνια στην περιοχή από τον Damien Yule (33 φόνοι μέσα σε δύο δεκαετίες) .
Με το που φτάνουν στην πόλη οι φοιτητές θα διαπιστώσουν πως ο Randall λείπει και πως οι κάτοικοι δεν τον έχουν δει εδώ και χρόνια . Οι φόνοι και ο φερόμενος μανιακός που τους διέπραξε φαίνεται να μην υπάρχουν για τους ντόπιους επίσης .
Θέλοντας να σκαλίσουν την υπόθεση περισσότερο οι φοιτητές θα μάθουν με βίαιο τρόπο πως όλα όσα είχε γράψει ο συγγραφέας είναι αλήθεια και πως οι δολοφονίες θα συνεχιστούν με θύματα τους ίδιους !
Ο Randall φυσικά είναι κάπου τριγύρω , αλλά έχει δική του κρυφή ατζέντα ...
O Colley Bailey ( EVIL DEEDS 2 , DONER PASS ) είναι ο James . Δική του ιδέα η επαφή με τον συγγραφέα μέσω της διεύθυνσης που υπήρχε στο πίσω μέρος του βιβλίου . Γουστάρει την Jenna αλλά ντρέπεται να κάνει την πρώτη κίνηση .
Η Natalie Scheetz ( SEED 2: THE NEW BREED ) είναι η Jenna . Γουστάρει τον James . Ο έρωτας τους δεν πρόκειται να ανθίσει ποτέ ...
Ο Matt Mercer ( AGE OF TOMMOROW , AIRPLANE VS VOLCANO , CONTRACTED ) είναι ο Will . Γουστάρει την Brooke . Είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες , αλλά το κρατάνε μυστικό .
H Joanna Sotomura ( THE POISONING ) είναι η Brooke . Γουστάρει τον Will , αλλά ο πολλά βαρύς λατίνος αδελφός της Kyle δεν τα σηκώνει αυτά .
O Ace Marrero ( #Κούριερ σε ένα επεισόδιο του GENERAL HOSPITAL ) είναι ο Kyle . Δεν γουστάρει τον Will γιατί υποψιάζεται πως κάτι παίζει με την Brooke . Δεν γουστάρει την παρέα γενικότερα , αλλά πήγε μαζί τους για να ελέγχει την κατάσταση . Θα μπορούσε άνετα να κάνει έναν από τους ινδιάνους λυκανθρώπους στα Twilight .
O Nick Principe είναι ο Damien Yule , ο παρανοϊκός με την αληθινή γουρονοκεφαλή για μάσκα . Γουστάρει να σκοτώνει και δεν έχει πρόβλημα να κάνει την πρώτη κίνηση που συνήθως είναι να σηκώνει κάποιο αιχμηρό αντικείμενο . Οι κάτοικοι της περιοχής λειτουργούν ως σύμμαχοι/προστάτες του καθώς υπάρχουν οικογενειακές σχέσεις με την κλειστή κοινωνία .
--------------------------------------------
Προτείνεται για διπλή προβολή επαρχιακής φιλοξενίας με το YOU CAN'T KILL STEPHEN KING (2012) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.