Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

616: PARANORMAL INCIDENT (2013)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Duke Hitchcock , το οποίο είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του David Chirchirillo ( ηθοποιός/βοηθός παραγωγής και λοιπές δουλειές του ποδαριού στα THE COLLECTION , SORORITY PARTY MASSACRE , HAUNTED: 333 ) με πρότυπο το PARANORMAL ACTIVITY , αλλά με κατάληξη στο PARANORMAL ENTITY μιας και γνωστές φάτσες από παραγωγές της Asylum πλαισιώνουν το καστ .
Γνωστό και ως PARANORMAL INCIDENT 2 .
Η εγκαταλελειμμένη φυλακή Woodburrow είναι στοιχειωμένη . Γεγονός που το γνωρίζουν όλοι εκτός από τον αφελή πράκτορα Watts ο οποίος καταλήγει εκεί μαζί με την ειδική ομάδα του με σκοπό να ερευνήσουν μια υπόθεση εξαφάνισης . Σταδιακά τα μέλη της ομάδας πέφτουν θύματα του ίδιου του Σατανά και βρίσκουν φρικτό τέλος μέσα στις ενοχικές παραισθήσεις των απόλυτων φόβων τους ...
Ο Asylum-ικός Thomas Downey ( JOLLY ROGER: MASSACRE AT CUTTER'S GROVE , WAR OF THE WORLDS , FRANKENSTEIN REBORN , DRACULA'S CURSE , TRANSMORPHERS , PARANORMAL INCIDENT , AXE GIANT: THE WRATH OF PAUL BANIAN , THE BURNING DEAD , κτλ ) είναι ο Ειδικός Πράκτορας του FBI Watts (στο φανταστικό τμήμα μεταφυσικών ερευνών) . Μαζί με την πενταμελή ομάδα του βρίσκεται στην καταραμένη φυλακή με σκοπό να ερευνήσει την εξαφάνιση δύο ανθρώπων (οι οποίοι βρίσκονταν στον χώρο με σκοπό να γυρίσουν πορνό) .
Ο Trent Haaga ( TERROR FIRMER , CITIZEN TOXIE: THE TOXIC AVENGER IV , MULVA: ZOMBIE ASS KICKER , ο Killjoy από την δεύτερη ταινία της σειράς και μετά ) είναι ο Axel Cooper , επίσης "ειδικός" Πράκτορας του FBI και άνετος τεχνικός της ομάδας ο οποίος ελέγχει τις κάμερες και τα λοιπά τεχνικά θέματα . Κάνει και τον οδηγό , γνωρίζει από μεταφυσικά φαινόμενα , συντονίζει την πορεία της ομάδας μέσα από το βαν του .
Ο Rib Hillis ( DINOCROC VS SUPERGATOR , SHARKTOPUS VS PTERACUDA , COWBOYS VS DINOSAURS ) είναι ο Ειδικός Πράκτορας Freeman . Γυμνασμένος και με την χοντράδα στο στόμα , κυρίως κάθε φορά που αναφέρεται στις άλλες δύο συναδέλφους του στην ομάδα . Έχει ξενερώσει που είναι Σάββατο και δεν είναι έξω με τους φίλους του να κάνει τα ίδια πράγματα που κάνει και εδώ - με πρόσθετη λειτουργία να κρατάει μπουκάλια με αλκοόλ .
Η Adrian Kirk ( SORRORITY PARTY MASSACRE ) είναι η Ειδική Πράκτορας Pepper . Αυτή είναι η πρώτη της αποστολή . Παρέα με την Ειδική Πράκτορα Wendy Frost (για την οποία δεν υπάρχει καμία αναφορά στο imdb για το ποια ηθοποιός την υποδύεται - στο BAD MOVIES AT REDBOX ανακάλυψα πως την υποδύεται η Vai Tiare - επίσης για όσους το καταφέρουν , στο τέλος της ταινίας κατεβαίνουν οι τίτλοι τέλους με τα ονόματα) είναι ντυμένες σαν την Lara Croft . Ενδυματολογική γραμμή της υπηρεσίας υποθέτω .
O Josef Cannon ( Klingon πολεμιστής σε ένα επεισόδιο του Next Generation , WAR OF THE WORLDS , THE EAGLE PATH , CYBORG NEMESIS , HELSING UNIVERSITY ) είναι ο Ειδικός Πράκτορας Pope . Είναι μαύρος .
H Jennefer Ludwigsen ( MIRROR IMAGE ) είναι η ψυχίατρος Δόκτωρ Gwen Decker . Απεσταλμένη από την Washington με σκοπό να επιβλέψει την όλη επιχείρηση του τρόμου . Υπάρχει φανερό παρελθόν και σεξουαλική ένταση με τον Watt .
Η Eve Mauro - OSOMBIE , ZOMBIES VS STRIPPERS , CYBORG X ) είναι η Emma Lockhart , σέξι κρατούμενη της Decker . Έτοιμη για μετακόμιση από την φυλακή σε ειδική εγκατάσταση κράτησης για σέξι κρατούμενες που έχουν πέσει θύματα κατάληψης δαιμονικών οντοτήτων . Δεν βρίσκεται η ίδια στην μεταφορά από την ειδική ομάδα μασκοφόρων γιατί προλαβαίνει να την κυριέψει ο Σατανάς και να οδηγήσει την ιστορία στο αναμενόμενο τέλος της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.