Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

THE CULLING (2015)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό Rustam Branaman ( HARD TICKET TO HAWAII , TOTAL FORCE , IRON MAN 3 ) .
Παρέα 5 φίλων , δύο όμορφα κορίτσια και τρεις μαντράχαλοι υπάνθρωποι - όλοι συμφοιτητές σε κολέγιο , αποφασίζουν να περάσουν χαλαρό σαββατοκύριακο μεθυσμένης χοντράδας στην εξοχή .
Καταλήγουν σε σατανικό αγροτόσπιτο μετά από την καλή τους πράξη να μεταφέρουν ένα φαινομενικά χαμένο κοριτσάκι πίσω στο σπίτι του όπου βρίσκονται αντιμέτωποι με ανόσια οντότητα η οποία μπορεί να πηδάει από σώμα σε σώμα καθώς εμφανίζεται σαν μαύρος καπνός .
Είναι από τις σπάνιες φορές που χρησιμοποιείς τα κουμπιά του fast forward στο κοντρόλ του dvd , ώστε να δεις συμπυκνωμένο το τελικό αποτέλεσμα μέσα στο κεφάλι σου - κάποια στιγμή είπα "α , παίζει και ο τύπος από το DOOM GENERATION (1995) , όχι ο παθητικός , ο άλλος" (ο Johnathon Schaech κάνει τον "πατέρα" της μικρής , αλλά στην πραγματικότητα είναι μανιακός τελετάρχης μαύρης μαγείας) . Επείσης ένας από τους κολεγιακούς ρέμπελους είναι ο Chris Coy ( HOSTEL 3 , DELIVER US FROM EVIL ) , ο οποίος είχε ρόλο αχώνευτου παλιάνθρωπου/κανίβαλου/δολοφόνου μωρών στα πρώτα επεισόδια της πέμπτης σεζόν του THE WALKING DEAD .
Η Elizabeth Di Prinzio είναι η μια από τις όμορφες κοπέλες (η μελαχρινή) που παίρνει ο διάβολος/μαύρος καπνός που τριγυρνάει στην περιοχή . Είναι γνωστή από τις εμφανίσεις της σε βιντεοταινίες που έχει προωθήσει η Brain Damage Films , όπως τα AMPED (2004) και CURSE OF PIRATE DEATH (2006) .
Η δεύτερη κοπέλα (η ξανθιά) , η Linsey Godfrey είναι γνωστή για την εμφάνιση της σε 312 επεισόδια του THE BOLD AND THE BEAUTIFUL .
Πέρα από τα διάφορα αναγνωριστικά επιφωνήματα που κάνεις σε φάτσες για να μην δηλώνεις ξεκάθαρα πως είσαι εγκεφαλικά νεκρός από τις πολλές σινεφαγικές προβολές , η όλη διαδικασία είναι εξαγνιστική ακριβώς σαν να βάζεις δάχτυλο στο στόμα με σκοπό να ανακουφιστείς μετά από ένα δυνατό μεθύσι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.