Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

EXISTS (2014)

Γραμμένο από τον Jamie Nash ( ALTERED , V/H/S/2 ) και σκηνοθετημένο με διάθεση να δείξει στους νεαρούς σκηνοθέτες πως γίνεται να βάζεις κάμερες μέσα στο δάσος από τον Eduardo Sanchez ( THE BLAIR WITCH PROJECT , ALTERED , V/H/S/2  ) .
Ο Μεγαλόποδας "υπάρχει" και σκοπεύει να κάνει αισθητή την συνομοσιολογική/τηλεοπτική του υπόσταση σε παρέα νεαρών που αποφασίζουν να περάσουν ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο σε απομονωμένη καμπίνα μέσα σε αχανές δάσος του Τέξας .
Δυστυχώς όταν οδηγείς νύχτα και προσπαθείς να κάνεις χαβαλέ βάζοντας φωτιά στο μούσι του συνοδηγού που κοιμάται , χτυπάς μικρά πλάσματα χωρίς να το θέλεις και ξυπνάς αρχέγονα ένστικτα εκδίκησης από τους γιγαντόσωμους γονιούς .
Οι Matt ( Samuel Davis - MACHETE KILLS ) - το καλό παιδί , οδηγός της παρέας , η καμπίνα είναι του θείου του ο οποίος δεν την χρησιμοποιεί , Tod ( Roger Edwards - SPY KIDS: ALL THE TIME IN THE WORLD IN 4D , CAPTAIN PHILLIPS ) - γυμνασμένος ράπερ εκτός φυσικού χώρου και έτοιμος για δράση , Brian ( Chris Osborn - αναλώσιμος βρικόλακας στα THE VAMPIRE DIARIES και THE ORIGINALS ) - ο ρέμπελος αδελφός του Matt με απόθεμα χόρτου για κάθε στιγμή , έκλεψε το κλείδι της καμπίνας του θείου χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν και να τα αποτελέσματα , Dora ( Dora Madison Burge - HUMANS VS ZOMBIES , STAR-CROSSED ) - κοπέλα του Matt και Elizabeth ( Denise Williamsnon - SPIRIT CAMP , BOGGY CREEK ) - κοπέλα του Tod με ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά , δεν είχαν ιδέα πως αυτό το καλοκαίρι θα ήταν το τελευταίο της ζωής τους .
Το ατύχημα ξύπνησε τον μανιακό slasher στον πιθηκάνθρωπο ο οποίος τους κυνήγησε δίχως οίκτο έναν-έναν μέχρι τέλους (οπού τελικά έδειξε λίγο οίκτο γιατί είχε τραυματιστεί/κουραστεί/made his point δίπλα στο σάπιο πτώμα του μικρού του) .
Προτείνεται για αγχωτικά διπλή κρυπτοζωική προβολή με το WILLOW CREEK (2013) για να μην ξαναπατήσεις πόδι σε δάσος/άλσος/πάρκο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.