Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

V/H/S: VIRAL (2014)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τους Justin Benson , Gregg Bishop , Todd Lincoln , Aaron Moorhead , Marcel Sarmiento και Nacho Vigalondo .
Η τρίτη ταινία της σειρά βγήκε αρχικά ως Video On Demand και παίχτηκε σε επιλεγμένα σινεμά στην Αμερική . Φυσικά οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν τι έβλεπαν (ειδικά στον τρόπο που ήταν δομημένη η κεντρική ιστορία) και το πάντα ασφαλές κράξιμο των εκατομμυρίων κριτικών που διαθέτει ο πλανήτης έπεσε σύννεφο .
Άγριο κυνηγητό σε αυτοκινητόδρομο του Los Angeles , ωθεί έναν νεαρό ο οποίος θέλει να γίνει διάσημος στο ίντερνετ να καταδιώξει το ύποπτο όχημα με σκοπό να καταγράψει αρχικά την όλη εμπειρία και τελικά να προσπαθήσει να σώσει την κοπέλα του .
Η ψηφιακή παράνοια που διακατέχει την πάντα αχόρταγη νεολαία από την κορεσμένη "κοινωνική" δικτύωση κάθε μέσου ξεδιπλώνεται μέσα από ενα μείγμα διαφόρων εφήμερων βίντεο που έχουν κεντρικό άξονα την βία και το ανεξήγητο , τα οποία δένουν με την κεντρική ιστορία καθώς φαίνεται να είναι μέρος συνομοσίας μιας ολικής επίθεσης στις αισθήσεις .
Ατάλαντος μάγος ανακαλύπτει μια μέρα έναν δαιμονικό μανδύα ο οποίος τρέφεται με ανθρώπους και αλλάζει την ζωή του προς το χειρότερο , κάνοντας τον εαυτό του δέσμιο της ολικής αλαζονίας που του προσφέρει η απόλυτη δύναμη .
Εφευρέτης δημιουργεί πύλη που συνδέει παράλληλα σύμπαντα για να ανακαλύψει πως οι άνθρωποι άλλων διαστάσεων διαθέτουν διαφορετική ανατομία (τα μαπετ γεννητικά όργανα δεν ξέρω αν ήταν ηθελημένα να φαίνονται έτσι , ή αν κάποιος έχασε την δουλειά του) .
Παρέα απροσάρμοστων σκεητάδων πάνε στο Μεξικό για να καταγράψουν τα κατορθώματα τους και καταλήγουν θύματα μιας Σατανικής Αίρεσης Θανάτου . Όπως και στην προηγούμενη ταινία , κάτι δαιμονικό εμφανίζεται από τα έγκατα της γης και αρχίζει την περιπλάνηση ...
Το ΘΕΑΜΑ ΙΟΣ το οποίο έχει εξαπολυθεί στον κόσμο με σκοπό να καταστρέψει κάθε σκέψη και να οδηγήσει τα θύματα του σε εγκεφαλική αιμοραγία από την υπερβοική δόση αρνητικής ενέργειας μπαίνει σε εφαρμογή πατώντας το κουμπί του μαζικού ανεβάσματος στο διαδίκτυο όλων των αμφιλεγόμενων βίντεο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.