Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

THE LUNAR PACK (2004)

Η Hocus Focus Productions παρουσιάζει μια βιντεοταινία γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον Jason Liquori ( STOPPED DEAD , ALIEN VENGEANCE , CRAZY FISHMAN VS THE FISH STICK GUY ) .
Η Debbie Rochon ( TROMEO & JULIET ) είναι η Mistress Misty , η αισθησιακή παρουσιάστρια της βιντεο-ανθολογίας που περιέχει τρεις σύντομες ιστορίες με λυκάνθρωπους .
Τρεις ιστορίες ικανές να λυγίσουν και τους πιο δυνατούς θεατές παραγωγών μηδενικού κόστους μέσα σε 50 λεπτά .
Το DARK ROSE είναι η ιστορία δύο γυναικών οι οποίες είναι φανατισμένες η μια εναντίον της άλλης , καθώς προέρχονται από διαφορετικές οικογένειες πλασμάτων : Η μια είναι λυκάνθρωπος , η άλλη είναι βρικόλακας , ο ηχολήπτης είναι διακοπές γιατί ο ίδιος ήχος από τις κατραπακιές/μπουνιές/κλωτσιές μπερδεύεται με το δανεισμένο εκκλησιαστικό όργανο ενώ τα πάντα χαμηλώνουν όταν οι δύο αντίπαλοι μιλούν μεταξύ τους . Το δοκιμαστικό κρατάει για 3 ολόκληρα λεπτά .
Το SHEEP'S CLOTHING είναι η ιστορία μιας άλλης λυκάνθρωπου η οποία προσπαθεί να κρατήσει το μυστικό της διπλής της υπόστασης από τον σύζυγο της . Η γυναίκα λέγεται Gina και ο σύζυγος έχει βάλει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ να την παρακολουθεί γιατί νομίζει πως η περίεργη συμπεριφορά της οδηγεί στο συμπέρασμα πως έχει εξωσυζυγική σχέση . Ο ντετέκτιβ είναι ο αφηγητής της ιστορίας , προσδίδοντας φεσο-νουαρ ατμόσφαιρα στο άσπρο μαύρο του βίντεο . Η χαλαρή τζαζ μουσική εντείνει την χαλασμένη ατμόσφαιρα για τα 10 λεπτά της διάρκειας .
Το CRYING WOLF είναι η ιστορία ενός ζευγαριού το οποίο έχει πάει να διανυκτερεύσει ρομαντικά μέσα σε δάσος και δέχεται επίθεση από άγνωστο ζώο (το οποίο είναι άνθρωπος με αποκριάτικο αρκουδοτόμαρο γκρι χρώματος και ξεδιάντροπη κόκκινη μουτσούνα λύκου) .  Η κοπέλα πεθαίνει , το αγόρι τραυματίζεται . Ο ηρωικός υπέρβαρος σερίφης της περιοχής συμμαχεί με τον "γρατζουνισμένο" επιζώντα καθώς αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο των θανάτων ανθρώπων και ελαφιών από επιθέσεις κάποιου άγριου ζώου ...
Η αποκριάτικη στολή ξαναφοριέται αργότερα σε μια τελευταία νυχτερινή σκηνή δράσης και το μυστήριο των χαμένων 50 λεπτών απ' την ζωή μου λύνεται μια και καλή ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.