Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

NIGHTMARE MUSEUM (2006)



H Radioactive Theater παρουσιάζει , η Brain Damage Films πακετάρει και διανέμει χωρίς οίκτο :
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Igor Pickes , το NIGHTMARE MUSEUM είναι η δεύτερη βιντεο-ιστορία των Erotic Avengers . Επίσης είναι η τελευταία ταινία stop-animation με Barbie και G.I.Joe κούκλες για τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη και την ανθρωπότητα γενικότερα .
Για λόγους συγγραφικής ευθιξίας , η υπόθεση αφορά την δημιουργία ενός θανατηφόρου υπερόπλου , του "Στοιχείου" , το οποίο σκοπεύει να φτιάξει ο βιονικός Commander X κλέβοντας από το φημισμένο μουσείο Madison τις μυστικιστικές δυνάμεις ενός περίεργου αντικειμένου που θυμίζει εξωτικό καρπό από δέντρο . Κλέφτες Νίντζα τον προλαβαίνουν και εδώ μπαίνει στην δράση η γυναικεία ηρωική ομάδα που περιπολεί τον γαλαξία , οι "Ερωτικοί Εκδικητές" (που δεν είναι κάτι άλλο από Barbie κούκλες βαμμένες περίεργα οι οποίες παίρνουν διαταγές από μια φουσκωτή SEX-Κούκλα - βλέπε εικόνα για πειστικότητα) .
Οι "Ερωτικοί Εκδικητές" λαμβάνουν διαταγές για δράση από την "Αρχηγο" (την φωνή της οποίας πρέπει να κάνει κάποιος μαύρος με μεγάλη όρεξη για χαβαλέ)

Οι άφυλλες πλαστικές κούκλες καταλήγουν σύντομα να κάνουν εξομοίωση έρωτα με διάφορους άλλους πλαστικούς χαρακτήρες , κάτι το οποίο συνεχίζεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στα 64 λεπτά της αμηχανίας που προκαλεί το θέαμα . Ηθοποιοί του σκληροπυρηνικού ερωτικού κινηματογράφου όπως οι Kelly Fire , Lola Lane , Kat Kleevage και Hamilton Steele , έχουν αναλάβει να κάνουν τις ηδονισμένες φωνές και τους ήχους των ευφάνταστων περιπτύξεων με περίσσια πειστικότητα .

Η τελική μάχη του COMMANDER X και του μέχρι πρότινος πιστού βοηθού του NIGHTMARE , γινεται tokusatsu giant-robot style με φόντο την Κλινική Εκτρώσεων του Leeroy !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.