Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ZOMBIEWORLD (2015)


Η Dread Central Media και η Ruthless Pictures παρουσιάζουν μια σπονδυλωτή ανθολογία ταινιών (του τρόμου) μικρού μήκους . 12 διαφορετικοί σκηνοθέτες δίνουν την δουλειά τους σε δημιουργικό editor ο οποίος μετατρέπει τον μικρό προϋπολογισμό τίμιας καφρίλας σε 100 λεπτά βιντεο-παρωδίας .
Ο κόσμος έχει καταστραφεί μετά από φονικό ιό που ξέφυγε από βιολογικό εργαστήριο . Η νεκροζώντανη πανούκλα μεταδίδεται σε όλο τον πλανήτη μέσα σε λίγες ημέρες .
Οι "ιστορίες" κρατούνται σε μια δομή με την μορφή ρεπορτάζ από διάφορα σημεία του κόσμου , "ζωντανά" από τον μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό που εκπέμπει ακόμη . Τα διαφημιστικά που βοηθούν τον πολίτη να αντιμετωπίσει την αποκαλυπτική κρίση θυμίζουν τον γραφιστικό χαβαλέ του ZOMBIELAND (2009) , αλλά μέχρι εκεί κρατούν τα γέλια .
Την άνιση κατάσταση των διαφορετικών στυλ σώζουν οι δύο Ισπανικές ιστορίες του Adrian Cardona τις οποίες όσοι περνούν την ώρα τους μπροστά από μια οθόνη σαν και εμένα τις έχουν απολαύσει στο youtube με τους τίτλους FIST OF JESUS και BRUTAL RELAX !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.