Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

SEASON IN HELL: EVIL FARMHOUSE TORTURE (2004)

H Tollie Onitsap (η οποία δεν είναι αληθινή εταιρία παραγωγής , αλλά κάποιο περίεργο γλωσσικό παιχνίδι με το όνομα του σκηνοθέτη) παρουσιάζει :
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον B-ηθοποιό Elliot Passantino ( NUDE NUNS WITH BIG GUNS ) . Επηρεασμένο από "αληθινά γεγονότα" , μηδενικό προϋπολογισμό , έλλειψη ηχολήπτη (φωνή ηθοποιών στο αριστερό κανάλι , μουσική στο δεξί) , και ψυχεδελικές ουσίες σε μια προσπάθεια να τιμήσει τα ακόμη πιο ψυχεδελικά έργα των Jess Franco και Alejandro Jodorofsky .
Στον απόηχο της παράνοιας που προκάλεσαν τρομοκρατικές οργανώσεις στην Ανατολική Ακτή της Αμερικής , δύο νέοι προσπαθούν να ξεφύγουν από το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί και πάνε Νότια . Χωρίς βενζίνη , ζητούν βοήθεια στην πρώτη φάρμα που συναντούν . Εκεί γνωρίζουν τον απλοϊκό Marbas Hiram ο οποίος τους φιλοξενεί . Σύντομα ανακαλύπτουν πως ο Marbas είναι ηγετική μορφή σεξο-θανατηφόρας αίρεσης με φυλακισμένες γυναίκες στο υπόγειο του οι οποίες τον λατρεύουν σαν θεό τους και άμεση πρόσβαση στην Κόλαση (αφού φαίνεται πως είναι ο ίδιος ο Σατανάς που είπε να κάνει τον Αμερικάνο βλάχο με το καρό πουκάμισο και να βασανίσει μερικά γκομενάκια σε υπόγειο για να περάσει την ώρα του) !
Μπόνους μασκοφόρος μανιακός με τσεκούρι ευλογεί με ακραία βία το ψυχοτρόπο βάπτισμα των δύο νέων στην ελευθερία της "νέας ζωής" που τους περιμένει στο σκοτάδι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.