Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

CLOWN (2014)


Γραμμένο από τον Christopher D. Ford . Σκηνοθετημένο από τον John Watts ( COP CAR ) .
Ο πολυάσχολος μεσίτης/στοργικός πατέρας Kent McCoy ( TAKEN , OZ , ER ) βρίσκει μια παλιά αποκριάτικη στολή κλόουν σε ένα από τα σπίτια που προσπαθεί να πουλήσει και την φοράει ως δώρο γενεθλίων για τον γιο του καθώς ο επαγγελματίας που είχαν προσλάβει για να διασκεδάσει τα παιδιά δεν εμφανίστηκε ποτέ .
Το πρόβλημα με την στολή είναι πως όποιος την φοράει δεν μπορεί να την ξαναβγάλει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διαταράσσει την ψυχολογία του μεταμφιεσμένου ! Η πολύχρωμη κατσαρή περούκα γίνεται το πραγματικό μαλλί και η κόκκινη μύτη μέρος της μύτης . Η ακόρεστη πείνα που έρχεται μετά την κατακράτηση των εσωτερικών αναγκών που δεν βρίσκουν διέξοδο από την στολή , μετατρέπεται σε δολοφονική μανία και ο αγαθός πατέρας μεταμορφώνεται σε δαιμονισμένο κανίβαλο ...
Ο Peter Stromare ( PRISON BREAK ) είναι ο Karlsson , ο αδελφός του προηγούμενου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου βρέθηκε η στολή και αναγκαστικά μελετητής του μεταφυσικού . Αποκαλύπτει στον Kent πως η στολή που φοράει είναι στην πραγματικότητα το μαλλί και το δέρμα της δαιμονικής οντότητας "Kloyne" , το οποίο είναι το κανιβαλικό αρχέτυπο του δολοφόνου παιδιών από την μακρινή Ισλανδία όπου και βασίστηκε η μορφή των σύγχρονων κλόουν . Από την στιγμή που η "στολή" βρει κάποιο σώμα , η μεταμόρφωση είναι μόλις μερικές μέρες μακριά .
Ο Ισλανδός Δαίμονας απαιτεί ως αντάλλαγμα την ζωή 5 ανήλικων παιδιών (ένα για κάθε μήνα του χειμώνα) , αλλιώς η στολή παραμένει και ο δαίμονας παίρνει την μορφή του μεταμφιεσμένου .
Η Laura Allen ( THE 4400 , RAVENSWOOD ) είναι η Meg , η σύζυγος του Kent . Παρέα με τον Karlsson αναλαμβάνει να βρει τον άντρα της και να βάλει ένα τέλος στην δολοφονική του πορεία .
Ο Eli Roth ( HOSTEL , DEATH PROOF , DON'T LOOK UP , PIRANHA 3D ) πέρα από τον παραγωγό κάνει και τον Frowny τον κλόουν , τον αγαπημένο τηλεοπτικό χαρακτήρα του μικρού . Τον βλέπουμε για μερικά δευτερόλεπτα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.