Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

AWAITING (2015)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Mark Murphy ( THE CRYPT ) .
Ο Morris ( Tony Curran - UNDERWORLD: EVOLUTION , DEFIANCE ) ζει απομονωμένος μαζί με την μονάκριβη κόρη του Lauren ( THE X-FACTOR ) σε ένα αγροτικό σπίτι κάπου στην επαρχεία του Βόρειου Yorkshire . Η μικρή δεν έχει πάει ποτέ σχολείο και ότι ξέρει για την ζωή της τα έχει μάθει ο μπαμπάς . Γιορτάζουν τα Χριστούγεννα κάθε Σεπτέμβρη και για μια νύχτα τον χρόνο η νεαρή γυναίκα βάζει τα ρούχα της (υποτιθέμενα) νεκρής μητέρας της και προσποιείται πως είναι εκείνη για να κρατάει παρέα στον πατέρα της .
Η ανώμαλη κατάσταση αναποδογυρίζει όταν ένα εξαιρετικά βροχερό βράδυ ο νεαρός δικηγόρος , Jake ( Rupert Hill - THE ENTITY ) βρεθεί κοντά στο σπίτι μετά από την καλά σχεδιασμένη σύγκρουση του αυτοκινήτου του . Η επιρροή του νεαρού γόη στην άβγαλτη μικρή θα θέσει σε λειτουργία την περιέργειά της και θα την οδηγήσει σε μια μοιραία ανακάλυψη στο κελάρι του σπιτιού . Γεγονός που δεν του βγαίνει σε καλό , αφού ο πατέρας φροντίζει να τον τραυματίσει στο πόδι και να τον κρατήσει στο σπίτι για όσο καιρό θεωρήσει αυτός σωστό - μην έχοντας κατά νου το τι θα τον κάνει ακριβώς , αφού απ' ότι φαίνεται δεν τον εγκρίνει για γαμπρό .
Οι δύο άντρες θα βρεθούν γρήγορα σε τροχιά σύγκρουσης με το αποτέλεσμα να είναι αιματοβαμμένο και για τους δύο .
Ο σαδιστής πατέρας ολοκληρώνει την κατάβαση του στο κατώτερο σκαλί της ψύχωσης με αναμενόμενο κανιβαλισμό δευτερεύοντα χαρακτήρα προς χάριν της δραματικής κορύφωσης που ολοκληρώνεται με την μετάβαση της ευθύνης στην επόμενη γενιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.