Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

BERKSHIRE COUNTY (2014)


Γραμμένο από τον Chris Gable ( VERSUS IVAN ) .
Σκηνοθετημένο από την ηθοποιό/σκηνοθέτη Aubrey Cummings . Αυτή είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της .
Γνωστό και ως TORMENTED .
Είναι νύχτα του Halloween και η έφηβη Kylie Winters συμφωνεί να κρατήσει τα παιδιά ενός ζευγαριού σε ένα απομονωμένο πλουσιόσπιτο .
Όταν ξεκινάνε να έρχονται οι μασκαρεμένοι επισκέπτες για το πατροπαράδοτο "κόλπο , ή κέρασμα" , η νύχτα της νεαρής πρωταγωνίστριας θα μετατραπεί σε αγώνα επιβίωσης μέχρι το ξημέρωμα , καθώς θα πρέπει να προστατεύσει τόσο την ίδια , όσο και τα μικρά παιδιά που βρίσκονται μέσα στο σπίτι από τους μασκοφόρους μανιακούς .
Η Alysa King ( HOLY HELL , BED OF THE DEAD ) είναι η Kylie Winters . Η κοινωνική ζωή της στο λύκειο τελειώνει άδοξα , μετά από βίντεο με εθελούσιο πεοθηλασμό κατά την διάρκεια αποκριάτικου πάρτι . Το ομορφόπαιδο που ήταν αποδέκτης της καλής πράξης θεώρησε ακόμη καλύτερη ιδέα να ανεβάσει το βίντεο στο διαδίκτυο χωρίς να το γνωρίζει η γονατιστή Kylie , κάνοντας τα αισθήματα της συντρίμμια .
Για να ξεχάσει τον έξτρα εξευτελισμό που ακολούθησε από την γκόμενα του ομορφόπαιδου , η Kylie θα ξαναβγεί από το σπίτι μόνο και μόνο για να κάνει την babysitter στα δύο ανήλικα παιδιά ενός πλούσιου ζευγαριού που κατοικεί σε ένα απομονωμένο μέγαρο μέσα στο δάσος .
Η νύχτα αλλάζει δραματικά ατμόσφαιρα την στιγμή που χτυπάει το κουδούνι και εμφανίζονται στην κεντρική είσοδο δύο καρναβαλιστές με αυτοσχέδιες γουρουνοκεφαλές . Ο τρίτος που είναι κρυμμένος θα προσπαθήσει να εισβάλει με την βία μέσα στο σπίτι , ξεκινώντας έτσι μια σειρά γεγονότων που θα καταλήξουν σε αναμενόμενη αιματοχυσία και ενεργοποίηση των χειρότερων ενστίκτων του ανθρώπου (καθώς και υποσχέσεις για ακόμη πιο αιματοβαμμένη συνέχεια σε επόμενη ταινία αν υπάρξει ποτέ) ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.