Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

THE HIVE (2015)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο με Young-Adult διάθεση από τον σκηνοθέτη βιντεοκλιπ David Yarovesky ( A VAMPIRIC LOVE STORY ) .
Είναι από τις όχι και τόσο σπάνιες πλέον περιπτώσεις που το trailer της ταινίας υπόσχεται πολύ περισσότερη καφρίλα απ'όση τελικά βλέπεις στην πορεία της .
Ο μουσικός παραγωγός Steve Aoki έβαλε τα λεφτά της παραγωγής .
O Gabriel Basso ( SUPER 8 ) είναι ο 19χρονος Adam . Μαζί με τον καλύτερο του φίλο , Clark ( Jacob Zachar - DETENTION OF THE DEAD ) , περνούν το καλοκαίρι τους κάνοντας τους ομαδάρχες σε παιδική κατασκήνωση Yellowjacket και διασκεδάζουν μπουγελώνοντας τους ανήλικους κατασκηνωτές . Ο Adam έχει την φήμη και την χάρη του γόη , γεγονός που τον φέρνει γρήγορα ανάμεσα στα πόδια της κοπέλας του φίλου του , Jess ( Gabrielle Walsh - THE VAMPIRE DIARIES , PARANORMAL ACTIVITY: THE MARKED ONES ) . Κάποια στιγμή θα του γυαλίσει η Katie ( Kathryn Prescott - SKINS ) , αλλά η φήμη του μαμήκουλα θα την αποτρέψει από το να του επιτρέψει να γίνουν κάτι περισσότερο από φίλοι (γενικότερα το λογύδριο περί αληθινού έρωτα που του ξαμολάει στα μούτρα μου κάνει περισσότερο για έκθεση ιδεών 30χρονης αναγνώστριας του Nicholas Sparks) . Ο Adam επιμένει πως τα αισθήματα του είναι αληθινά στο αγαπημένο του ξέφωτο , αλλά το ρομάντζο θα διακοπεί ξαφνικά από πτώση κυβερνητικού αεροπλάνου που πέφτει σε κοντινό στην κατασκήνωση βουνό .
Η παρέα θα πάει να τσεκάρει τα συντρίμμια αλλά η κακή στιγμή θα φέρει την σχεδόν νεκρή Megan σε άμεση επαφή με έναν επιβάτη του αεροπλάνου ο οποίος είναι μολυσμένος από σατανικό , εργαστηριακά-τροποποιημένο-κατά-την-διάρκεια-του-Ψυχρού-Πολέμου-κάπου-στην-Ρωσσία ιό που έχει την ιδιότητα να νεκρώνει το σώμα αποβάλοντας μολυσματικό μάυρο υγρό από το στόμα για μπόνους εξάπλωση και να προκαλεί έναν σύνδεσμο μεταξύ όλων όσων έχουν μολυνθεί δημιουργώντας ένα υπέρ-μυαλό κυψέλη , ικανό να εισχωρήσει σε κάθε ανάμνηση κάθε ανθρώπου πάνω στον πλανήτη .
Όλα τα παραπάνω ξεδιπλώνονται MEMENTO-style , με τον Adam να προσπαθεί να επαναφέρει στο μυαλό του τα βίντεο-κλιπατα γεγονότα που τον οδήγησαν σε μια κατάσταση μισής-ζωής , με την προσωπικότητα του να είναι στα όρια της εξαφάνισης από την δύναμη του , εξωγήινου πιθανότατα , μυαλού/ιού που τον έχει προσβάλει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.