Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

THE EXORCISM OF MOLLY HARTLEY (2015)


Γραμμένο από τον σπεσιαλίστα των παρεξηγημένων νεανικών sequels , Matt Venne ( WHITE NOISE 2: THE LIGHT , MIRRORS 2 , FRIGHT NIGHT 2 ) .
Σκηνοθετημένο από τον Steven R. Monroe ( SASQUATCH MOUNTAIN , OGRE , ICE TWISTERS , MONGOLIAN DEATH WORM , I SPIT ON YOUR GRAVE 1&2 ) .
Η Molly ( Sarah Lind - TRUE JUSTICE , WOLF COP ) γίνεται 24 χρονών . Γιορτάζει το γεγονός απολαμβάνοντας ένα τρίο με έναν συνάδελφο της από την εταιρία όπου εργάζεται και την καυτή φίλη του . Την επόμενη μέρα η αστυνομία εισβάλει με συνοπτικές διαδικασίες μέσα στο loft διαμέρισμά της και ανακαλύπτει τα τεμαχισμένα πτώματα των εραστών της μέσα στην μπανιέρα . Η Molly καταλήγει σε χριστιανικό ψυχιατρείο ακούγοντας δαιμονικές φωνές , ενώ αποκτά μεταφυσικές ικανότητες ελέγχου του μυαλού κτλ ...
Οι γονείς της Molly ήταν μελετητές του μυστικισμού και ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει μετά τον περίεργο θάνατο της μητέρας της . Στα 18 της χρόνια η Molly είχε καταληφθεί από τον δαίμονα Leviathan , ο οποίος 6 χρόνια , 6 μήνες και 6 μέρες αργότερα , πρέπει επιτέλους να έρθει μια και καλή στην γη μετά από συντονισμένη εκτέλεση μητροκτόνου τελετουργικού !
Ο Devon Sawa ( IDLE HANDS , FINAL DESTINATION , SLACKERS , NIKITA ) είναι ο έκπτωτος ιερέας , Πατέρας John Barrow . Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια εξορκισμού σε μια έγκυο γυναίκα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τόσο του θύματος , όσο και του πρεσβύτερου ιερέα που συμμετείχε στην χορογραφία , ο Πατέρας Barrow βρίσκεται και ο ίδιος κλεισμένος στο χριστιανικό ψυχιατρείο περιμένοντας την εξιλέωση μέσω προσευχής . Μετά από έκκληση της γοητευτικής ψυχολόγου , Δόκτωρ Laurie Hawthorne ( Gina Holden - ALIEN VS PREDATOR: REQVIEM , FLASH GORDON , SCREAMERS: THE HUNTING , SAW 3D , DRACANO , AVALANCHE SHARKS , LA APOCALYPSE ) η οποία έφαγε στα μούτρα περισσότερη εκτοπλασματική γλίτσα από όση μπορεί να αντέξει κάποιος φυσιολογικός άνθρωπος , ο ηρωικός ιερέας θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει το καθηλωμένο σε κρεβάτι Linda Blair-κτήνος , παγιδεύοντας τα έντομα της κολασμένης Λεγεώνας που κατοικούν μέσα στην Molly , εντός μιας ευλογημένης από το Βατικανό παγίδας .
-----------------------------------------
Προτείνεται για διπλή προβολή με το THE HAUNTING OF MOLLY HARLTEY (2008) , για περισσότερες λεπτομέρειες (με μια πιο ανάλαφρη teen-slasher διάθεση) πάνω στα γεγονότα που διαμόρφωσαν την 18χρονη νεαρή και διαμόρφωσαν το περιβάλλον για το αντιχριστιανικό μέλλον που την περιμένει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.