Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

TREMORS 5: BLOODLINES (2015)


Γραμμένο από τον John Whelpley ( BEVERLY HILLS 90210 , EARTH FINAL CONFLICT , ANDROMEDA ) . Βασισμένο σε χαρακτήρες των Brent Maddock και S.S. Wilson ( WILD WILD WEST ) .
Σκηνοθετημένο από τον Don Michael Paul ( HALF PAST DEAD , LAKE PLACID: THE FINAL CHAPTER , KINDERGARTEN COP 2 ) .
Ο Michael Gross ( FAMILY TIES ) είναι ο μοναδικός χαρακτήρας που συνεχίζει το κυνήγι από την πρώτη ταινία (και ο μοναδικός που κράτησε με νύχια και με δόντια την τηλεοπτική σειρά να φτάσει μέχρι τα 13 επεισόδια της) . Ο Burt Gummer συνεχίζει να επιμορφώνει το τηλεοπτικό κοινό του σε θέματα ακραίας επιβίωσης και ακολουθεί τα τέρατα στην γενέτειρα της ανθρωπότητας , Νότια Αφρική μετά από την παρέμβαση ανήσυχου τοπικού άρχοντα . Μαζί με τον νεαρότερο Travis Welker ( Jamie Kennedy - SCREAM , GHOST WHISPERER ) , ο οποίος τον πλησιάζει με προσωπικά κίνητρα τα οποία ξεπερνούν την επέκταση της φήμης του μεγάλου κυνηγού τεράτων στο διαδίκτυο , θα προσπαθήσει να ελέγξει τον πληθυσμό των Γραποειδών που τρομοκρατούν την περιοχή γύρω από ένα προστατευόμενο πάρκο άγριων ζώων και να προστατεύσει τους ιθαγενείς .
Τα "Γραποειδή" :
Το θανατηφόρο είδος αυτή τη φορά επιστρέφει πιο επικίνδυνο από ποτέ .
Η γενέτειρα της ανθρωπότητας φαίνεται πως ήταν γενέτειρα και για άλλα , πιο επικίνδυνα από τον άνθρωπο είδη .
Ο Gummer έχει να αντιμετωπίσει όλη την οικογένεια των φρικιών , ξεκινώντας από έξτρα ανεπτυγμένους "Ass Blasters" και καταλήγοντας σε ακόμη μεγαλύτερα Graboids τα οποία έχουν αυτόνομες γλώσσες που μπορούν να αποκολλώνται από το σώμα και να βρίσκουν δικό τους φαγητό .
Τα εφέ των τεράτων βρίσκονται ακόμη σε εντυπωσιακά ρεαλιστικό επίπεδο , παρόλο που έχουμε περάσει στην κατευθείαν-σε-dvd εποχή για την συγκεκριμένη σειρά ταινιών εδώ και πολύ καιρό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.