Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

DRIFTER: HENRY LEE LUCAS (2009)

Βιογραφική δραματουργία Β' διαλογής για άλλον ένα κατά συρροήν δολοφόνο από τον σκηνοθέτη των βιντεο-μανιακών , Michael Feifer ( ED GEIN: THE BUTCHER OF PLAINFIELD , CHICAGO MASSACRE: RICHARD SPECK , BUNDY: AN AMERICAN ICON , B.T.K. , BOSTON STRANGLER: THE UNTOLD STORY ) .
Η ωραιοποίηση των παρανοϊκών καλά κρατεί , παίρνοντας υπόψη την καλογραμμωμένη κορμοστασιά των δύο πρωταγωνιστών που θα μπορούσε άνετα να τους παρουσιάζει και ως κολλητούς από κάποιο γυμναστήριο , αφού οι πραγματικοί "ήρωες" ήταν ένα βήμα πριν την υπατική κύρωση και κατατάσσονταν στην κατηγορία με-τέτοια-σάπια-φάτσα-μόνο-με-βιασμό-θα-αναπαραχθείς .
Γραμμένο από τους επίσης ενθουσιώδεις αναγνώστες true crime που πιθανότατα να έχουν ζαλάδες κάθε φορά που κόβουν το δάχτυλο τους σε χαρτί , Wood Dickinson και Christopher Ryan ( RAISING JEFFREY DAHMER ) .
Γνωστό και ως BLOODY SERIAL KILLER , HENRY LEE LUCAS: SERIAL KILLER .
O Antonio Sabato Jr. ( THE PRINCESS OF MARS ) είναι ο Henry Lee Lucas , ο γόης με το γυάλινο μάτι που έχει δική του τροχιά . Μικρός έτρωγε ξύλο μέχρι λιποθυμίας από την ναρκομανή πόρνη μητέρα του και σε κάποιο σέσιον ξυλοδαρμού έχασε το ένα του μάτι . Μεγάλωσε μέσα στην κακοποίηση και αυτό είχε ώς αποτέλεσμα να μισήσει όλες τις γυναίκες . Είναι σκεφτικός και έτοιμος για δολοφονική έκρηξη ανά πάσα στιγμή . Ο θάνατος της μητέρας του από τα χέρια του είναι ο μόνος σίγουρος , καθώς όλοι οι άλλοι βασίζονται σε δικές του "αποκαλύψεις" μέσα στην φυλακή , οι οποίες ελάφρυναν κάθε φορά τις συνθήκες κράτησης του (πάνω από 300 φόνους , πάει πολύ) .
O Kostas "Extreme" Sommer ( DEUCE BIGALOW: EUROPEAN JIGOLO , ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ , EXTREME SOMMER , BOSTON STRANGLER: THE UNTOLD STORY ) είναι ο καλύτερος φίλος (και μερικές φορές εραστής) του Henry , ο ενθουσιώδης στην βια , την γυμναστική και τον βιασμό , Otis Toole . Περνάει άνετα για βλάχος κανίβαλος και θα μπορούσε να είναι μπαλαντέρ σε οποιαδήποτε άλλη ταινία του είδους "ανοιχτός-δρόμος-ανοιχτά-άντερα" εκεί έξω .
--------------------------------------
Το HENRY:PORTRAIT OF A SERIAL KILLER (1986) , αν και δεν βρίσκεται τόσο κοντά στην πραγματικότητα , ή τουλάχιστον δεν αποκαλύπτει μερικές πτυχές του χαρακτήρα , είναι σίγουρα κάτι πιο ρεαλιστικό και ακραίο .
Προτείνεται για διπλή προβολή με οποιαδήποτε άλλη κωμωδία του Kostas Sommer .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.