Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

PRESIDENT'S DAY (2010)


 Γραμμένο (με λίγη βοήθεια από τον Jimmy George) και σκηνοθετημένο με ρετρο-τρομαχτική διάθεση μηδενικού προϋπολογισμού από τον κατά τα άλλα πολλά υποσχόμενο στο συγκεκριμένο είδος Chris LaMartina ( DEAD TEENAGERS , GRAVE MISTAKES , CALL GIRL OF CHTULHU ) .
Γυρισμένο μέσα σε 21 μέρες , τα 5 χιλιάδες δολάρια που χρειάστηκε η άναρχη παραγωγή πήγαν λογικά στην ενοικίαση του ιδιωτικού λυκείου που χρησιμοποιήθηκε , γιατί όλοι οι υπόλοιποι δούλεψαν δωρεάν - κάτι το οποίο είναι εμφανές στην κάτω του μετρίου ποιότητα κάθε παράγοντα που κάνει κάθε ταίνια Β' διαλογής , ταινία τρόμου .
Το Λύκειο Lincoln έχει εκλογές για ανάδειξη νέου Προέδρου του σχολικού συμβουλίου , αλλά μανιακός μασκοφόρος με την μουτσούνα του Abraham Lincoln και ενοικιαζόμενο αποκριάτικο κοστούμι εποχής , αντί για υποσχέσεις , σκορπάει θάνατο στους νεαρούς υποψήφιους .
Είναι η μοναδική φορά που οι μαθητές του σχολείου φαίνονται όντως μαθητές και όχι κουρασμένοι τριαντάρηδες - τα εμφανή σημάδια ακμής στα μάγουλα δίνουν μια αίσθηση πραγματικότητας .
Η υπόλοιπη ταινία είναι εξάσκηση στον περιορισμό , με όλους να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους .
-------------------------------------------
-Ειδικό Βραβείο Στερεοτυπικός Φυλετισμός , πάει :
Στον Διευθυντή του σχολείου . Απλά έτυχε να κρατάει ένα μπάσο στο συγκεκριμένο πλάνο .
--------------------------------------------
Λόγω Προεδρικής δολοφονικής μανίας και όχι λόγω ποιότητας θεάματος , προτείνεται για διπλή προβολή με το THE TRIPPER (2006) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.