Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

OLD 37 (2015)

Γραμμένο από τους πρωτοεμφανιζόμενους Joe Landes και Paul Travers (βασισμένο σε εφιάλτη του δεύτερου) και σκηνοθετημένο από τον επίσης φρέσκο Alan Smithee - η φρεσκαδούρα του ονόματος έγκειται στο γεγονός πως είναι ψευδώνυμο του σκηνοθέτη Christian Winters . Ο Winters έβαλε άλλο όνομα γιατί ο ρόλος του ήταν μάλλον διακοσμητικός στο πως γυρίστηκε η ταινία και ο άνθρωπος ένιωσε πως έχασε κάθε δημιουργικό έλεγχο πάνω στο πρότζεκτ που του ανατέθηκε .
Παρόλα αυτά , από την στιγμή που στην παραγωγή εμφανίζονται ως πρωταγωνιστές οι βετεράνοι σουπερσταρς του είδους Kane Hodder και Bill Moseley , οι nerdgasm-ικές φανφάρες από τους πουθενάδες του διαδικτυακού μέσου για το πόσο ακραίο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα είναι αναμενόμενες .
Ο Jon Roy ( Kane Hodder - FRIDAY THE 13th PART VI: JASON LIVES ) και ο Darryl ( Bill Moseley - THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE ) είναι αδέλφια και μοιράζονται την παρανοϊκή ανάγκη για πρόκληση θανατηφόρων ατυχημάτων με αιχμηρά ατυχήματα πάνω σε σώματα ανυποψίαστων περαστικών - κατά προτίμηση νεαρής ηλικίας . Παριστάνουν τους τραυματιοφορείς και κυκλοφορούν με ασθενοφόρο μέσα στην νύχτα πιάνοντας με τον ασύρματο τους κλήσεις για βοήθεια με σκοπό να φτάσουν στον αβοήθητο πρώτοι και να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους .
Τα δύο αδέλφια απέκτησαν την συγκεκριμένη κλήση προς το ακραίο , παρακολουθώντας προς το τέλος της δεκαετίας του '70 τον κανίβαλο σαδιστή πατέρα τους ( Kenneth Simmons - TROMA'S WAR ) να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα , τρέχοντας πρώτος με το ασθενοφόρο του , το "Παλιό 37" του τίτλου , στα σημεία των ατυχημάτων που συνέβαιναν στον επαρχιακό δρόμο του Ash Pine και δοκιμάζοντας το αίμα των θυμάτων που σκότωνε επιτόπου .
Μετά τον θάνατό του , τα αδέλφια ανέλαβαν την "δουλειά" , συνεχίζοντας τις περιπολίες και την επαγρύπνηση για νέες αναφορές ατυχημάτων στον συγκεκριμένο δρόμο .
Ο Darryl είναι το μυαλό της δυάδας , όσο σαλεμένο και αν είναι , ενώ ο Jon Roy είναι ο σιωπηλός εκτελεστής με την δερμάτινη μάσκα που του καλύπτει το πρόσωπο εξαιτίας της εναλλακτικής οδοντιατρικής θεραπείας/μαρτύριο με σκαρπέλο που δέχτηκε από τον αδελφό του όταν έπρεπε απλά να βάλει σιδεράκια μικρός .
Η Brandi Cyrus ( μεγαλύτερη αδελφή της Miley Hannah Montana Cyrus , θετή κόρη του βλάχο-τροβαδούρου Billy Ray Cyrus ) είναι η Angel . Δεν είναι το υποτιθέμενο ντροπαλό κορίτσι της διπλανής πόρτας , αλλά δεύτερος ρόλος στους υποστηρικτικούς αχώνευτους χαρακτήρες και πρώτη μούρη ως όνομα στο εξώφυλλο του dvd χάριν διασημότητας . Μαζί με καλούς φίλους συμμετέχει σε εξόρμηση για σαββατοκύριακο , με την διαγωνιστική αυτοκινητοπομπή της παρέας να περνάει όλως τυχαίως από τον δρόμο όπου δρουν οι παλαβοί και να στήνει εκεί τα αυτοκίνητα της για χαλαρό αγώνα δρόμου και άλλα ριψοκίνδυνα κασκαντεριλίκια . Πεθαίνει στα 15 πρώτα λεπτά μέτα από επιχείρημα Jean Claude Van Damme μεταξύ δύο κινούμενων αυτοκινήτων .
Η Caitlin Harris ( THE SECRET LIFE OF THE AMERICAN TEENAGER , THE VAMPIRE SECRETS ) είναι η Amy . Ζει με την μητέρα της και προσπαθεί να ξεπεράσει τον χαμό του πυροσβέστη πατέρα της έναν χρόνο νωρίτερα . Μπόνους πόνος έρχεται από τον χαμό της καλύτερης της φίλης , Angel .
Πρέπει να αρχίσει να βγαίνει από το σπίτι της και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος από το να πάει και αυτή μαζί με τους υπόλοιπους να διασκεδάσει στον καταραμένο δρόμο του Ash Pine . Όταν το κεντρικό ομορφόπαιδο της παρέας από το λύκειο της ζητήσει να τον ακολουθήσει σε ρομαντικό ραντεβού , η δυναμική ανάμεσα στην διαλυμένη παρέα θα αλλάξει - καθώς έχουν αλλάξει και τα άτομα που την αποτελούν - και τα γεγονότα θα οδηγήσουν στην τελική αναμέτρηση με τους ψυχασθενείς .
Η Amy θα βγει επιτέλους από το σπίτι και για να κάνει μεγαλύτερη εντύπωση προκαλώντας την ήδη σταθερή προσοχή πρός το μέρος της από το ομορφόπαιδο της πόλης Jordan ( Jake Robinson - THE CARRIE DIARIES , AMERICAN ODYSSEY ) , θα βάλει σιλικόνη στο στήθος και θα βάψει τα μαλλιά της ξανθά σε full-pornstar-mode (γεγονός που θα της προκαλέσει άλλα βάσανα , αφού έτσι μοιάζει με την συνοδηγό στο αυτοκίνητο που σκότωσε την μητέρα των δύο αδελφών) !
Παρ όλη την ριζική μετάλλαξη για την κοινωνική αποδοχή από τους συνομήλικούς της , η Amy θα αγωνιστεί σκληρά για να επιβιώσει μέχρι το τέλος της ταινίας , αλλά το όνομά της δεν ήταν αρκετά πιασάρικο για να μπει στο εξώφυλλο του dvd .
O Lloyd Kaufman κάνει μια σύντομη εμφάνιση παριστάνοντας τον ανήσυχο διερχόμενο οδηγό ο οποίος ειδοποιεί ασθενοφόρο για να παραλάβει μια από τις πρωταγωνίστριες που βγήκε εκτός δρόμου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.