Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

BALLET OF BLOOD (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Jared Masters ( AFTER SCHOOL MASSACRE , DEADLY PUNKETTES ) .
Γνωστό και ως BALLERINA MASSACRE .
Είναι από τις περιπτώσεις που ο καλλιτέχνης θέλει να πει πάρα πολλά , αλλά καταφέρνει να σε νευριάσει με τα λίγα που καταφέρνεις να καταλάβεις .
Η ιστορία ξεκινάει με την ψυχωτική Nisa να πυροβολεί με uzi , να τραυματίζει την πρίμα μπαλαρίνα της σχολής και να εξαφανίζεται για να πάει να χτυπήσει πρέζα με τον γκόμενο .
Η κολλητή της , Ria βρίσκεται κλεισμένη σε νευρολογική κλινική γιατί θεωρείται ύποπτη για συμμετοχή στην δολοφονική απόπειρα (;) . Η Ria αποτρελαίνεται , δραπετεύει και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών που της παρείχε απλόχερα η Nisa , κάνουν διπλή επίθεση στην σχολή αυτή τη φορά με το αυτόματο και με ένα σπαθί σαμουράι ...
Η πρότυπη ιδιωτική σχολή χορού που δέχεται την επίθεση των δύο εκτροχιασμένων προσωπικοτήτων θα μπορούσε άνετα να λειτουργεί και ως βιτρίνα σωματεμπορίας . Οι κοπέλες το πρωί κάνουν τις ασκήσεις τους ματώνοντας τα πόδια τους και το βράδυ κάνουν πάρτι με σκληρά ναρκωτικά φορώντας μόνο σέξι εσώρουχα . Η ιστορία πότε συμβαίνει σε αληθινό χρόνο , πότε μέσα στο κεφάλι μιας εκ των κυνηγών και πότε μέσα από την αφήγηση/ανάγνωση των γραπτών μιας άλλης μαθήτριας της σχολής χορού η οποία εξιστορεί τα γεγονότα με τον δικό της συμβολικό/λυρικό τρόπο . Τα 100 λεπτά είναι αρκετά για να καταλάβει κανείς πως ο τρόμος που υπόσχεται ο τίτλος είναι υποβασταζόμενος και η ερμηνεία των εμπλεκόμενων είναι ανάλογη των χορευτικών τους ικανοτήτων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.