Τρίτη 12 Απριλίου 2016

WORLD WAR DEAD: RISE OF THE FALLEN (2015)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο με ρουτινιάρικη διάθεση αποκάλυψης "πραγματικών γεγονότων" από τους Freddie Hutton Mills και Bart Ruspoli ( DEAD CREATURES , DEVIL'S PLAYGROUND ) .
Τηλεοπτικό συνεργείο μαζί με τον διακεκριμένο καθηγητή πολεμικής ιστορίας δόκτωρ Brian Locke επισκέπτονται την ιστορική τοποθεσία Somme στην Γαλλία όπου έγινε η πιο αιματηρή μάχη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου . Λόγω συμπλήρωσης 100 χρόνων από το τέλος του , το τηλεοπτικό συνεργείο ελπίζει να κάνει θραύση αυξάνοντας τις θεαματικότητες του καναλιού και θα προσπαθήσει να φτιάξει ένα πρωτότυπο ντοκιμαντέρ στο οποίο θα αποκαλυφθούν νέες μυστηριώδεις πτυχές της μάχης .
Η αργόμισθη παρέα καταλήγει αναμενόμενα χαμένη στις πεδιάδες και με το που φτάνουν στα πρώτα χαρακώματα , ανακαλύψουν φυλαχτό μαύρης μαγείας σε έναν σκελετό και πέσει το σκοτάδι , νεκροζώντανοι στρατιώτες της εποχής θα κάνουν την εμφάνιση τους εξολοθρεύοντας τους πρωταγωνιστές της εκπομπής , μπροστά και πίσω από τις κάμερες , σε μια καταδίωξη που διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες .
-----------------------------------------
Η τρεμουλιαστή δράση που παρακολουθεί ο θεατής εξελίσσεται σε πολλές γωνίες λήψης , κάνοντας την ψευδαίσθηση της μιας κάμερας που υποτίθεται πως καταγράφει τα πάντα να χωλαίνει .
Οι αργόσυρτοι νεκροζώντανοι φαίνονται σιχαμένοι και απειλητικοί στα σκοτάδια και μέσα στις υπόγειες στοές , αλλά αδυνατούν να κρατήσουν την ένταση της πρώτης μισής ώρας στο ίδιο επίπεδο - ειδικά όταν πέφτει φως πάνω τους και οι περισσότεροι φαίνεται να είναι απλά βαμμένοι με μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.