Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

THE BOY (2016)


Γραμμένο από τον Stacey Menear και σκηνοθετημένο με ημι-DelTor-ική φανφάρα από τον William Brent Bell ( STAY ALIVE , THE DEVIL INSIDE , WER ) .
Η Lauren Cohan ( THE WALKING DEAD ) είναι η νέα νταντά της οικογένειας Heelshire , Greta Evans . Η Greta ταξιδεύει στην Αγγλία και αναλαμβάνει να είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια του 8χρονου γιου τους Brahms μέσα στο απομακρυσμένο αρχοντικό για μερικούς μήνες .
Η δουλειά αρχικά φαίνεται καλή ευκαιρία αλλά όταν η Greta γνωρίζει από κοντά τον "γιο" και δει πως είναι μια κούκλα σε μέγεθος ανθρώπου θα καταλάβει πως έχει μπλέξει με εκκεντρικούς . Οι Heelshires προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον πόνο της απώλειας του αληθινού τους γιου 20 χρόνια νωρίτερα , φροντίζοντας την κούκλα και μιλώντας της σαν να είναι ζωντανή . Έχουν επικοινωνία με την τοπική κοινότητα μόνο μέσω του Malcom ο οποίος είναι ο νεαρός που τους φέρνει προμήθειες μια φορά την εβδομάδα .
Δίνοντας μια ευκαιρία ακόμη στην παραξενιά των εργοδοτών της , αφού τα λεφτά βγαίνουν δύσκολα και η Greta φαίνεται πως θέλει να ξεφύγει από μια σχέση κακοποίησης που είχε πίσω στην χώρα της , συμφωνεί να παίξει στο δράμα αλλά θα πρέπει να έχει στα υπόψιν συγκεκριμένους κανόνες συμπεριφοράς . Τον ξυπνάει κάθε μέρα στις 7 το πρωί , τον ντύνει και στην συνέχεια του διαβάζει βιβλία και ποίηση για 4 ώρες . Αν είναι καλός μαζί του θα είναι και εκείνος καλός μαζί της . Αν είναι κακή όμως ...
Όταν οι γονείς φύγουν για τις "μόνιμες" διακοπές τους , η Greta θα μείνει μόνη μαζί με τον Brahms στο τεράστιο αρχοντικό και η κάθοδος στην σπείρα της παράνοιας ξεκινά .
Ο βίαιος πρώην της θα κάνει την έκπληξη και θα επισκεφτεί την έπαυλη με σκοπό να την πάρει πίσω με το ζόρι , με τον 28χρονο πλέον Brahms να αναλαμβάνει μεταφυσική δράση για να μιλήσει στην μοναδική γλώσσα που καταλαβαίνει ο αγριάνθρωπος και να ανατρέψει τα δεδομένα του στοιχειώματος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.