Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ZOOMBIES (2016)


Γραμμένο από τον Scotty Mullen ( THE COED AND THE ZOMBIE STONER ) .
Σκηνοθετημένο από τον Glenn Miller ( THE BELL WITCH HUNTING , SANTA CLAWS ) ο οποίος είναι και πρώτος βοηθός σκηνοθέτη κυρίως σε επιτυχίες της Asylum όπως τα MEGA SHARK VS MECHA SHARK , AIRPLANE VS VOLCANO , SHARKNADO 2&4 κτλ .
Η Kim Nielsen ( AMITYVILLE TERROR ) είναι η δόκτωρ Ellen Rogers , διευθύντρια της Eden , ενός πρότυπου ζωολογικού κήπου που φιλοξενεί μόνο προστατευόμενα είδη (κυρίως ψηφιακά , εκτός από τον γορίλα Kifo ο οποίος είναι ένα βήμα πριν από ξεδιάντροπη αποκριάτικη στολή με πλαστική μουτσούνα γορίλα) και καλύπτει μια τεράστια έκταση γης διαμορφωμένης ειδικά για τις ανάγκες κάθε είδους . Παρέα με την κόρη της την οποία και μεγαλώνει μόνη (άρα δυναμικός χαρακτήρας) , επισκέπτεται τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις λίγες μέρες πριν τα εγκαίνια για το κοινό . Η Eden ήταν δημιουργία του παππού της 50 χρόνια νωρίτερα και πλέον η εγγονή αναλαμβάνει να συνεχίσει το ευγενές έργο διατήρησης και φροντίδας των διαφορετικών ειδών ζώων που κινδυνεύουν με εξαφάνιση .
Όταν δολοφονικός ιός προσβάλει τους πιθήκους του εργαστηρίου οι οποίοι θα δραπετεύσουν και θα δαγκώσουν τα υπόλοιπα ζώα του κήπου , τα πράγματα θα πάρουν διαφορετική τροπή για μια τυπική επίσκεψη μαθητών (το υπουργείο παιδείας είναι χορηγός της Eden , οπότε οι δημόσιες σχέσεις είναι απαραίτητες) που έπεσαν πάνω στην περίπτωση και τους λιγοστούς ανθρώπους ασφαλείας που υπάρχουν μέσα - μια ομάδα SWAT πήγε απλά άκλαυτη εναντίον ενός λιονταριού (από όλη την δράση που υποσχόταν η ίδια πρόταση , μόνο την σκιά του λιονταριού σε έναν τοίχο και τα ουρλιαχτά των σκληροτράχηλων από την άλλη άκρη του ακουστικού κατάφερε να αποδώσει με σθένος η κάμερα του Miller) .
Δεν ήταν καλή ιδέα να κάνουν ένεση επινεφρίνης απευθείας στην καρδιά ενός από τους πιθήκους ο οποίος έπαθε ανακοπή από κάποιον άγνωστο ιό (ο συνδυασμός έφτασε τα πράγματα εκεί που τα έφτασε) - κάποια πράγματα απαγορεύονται για κάποιον λόγο από το πρωτόκολλο υγείας της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.