Τρίτη 19 Απριλίου 2016

DEAD 7 (2016)


Γραμμένο από τους Nick Carter ( πρώην μέλος των BackStreet Boys και νυν ηθοποιός ) και Sawyer Perry . Σκηνοθετημένο από τον Danny Roew ( σκηνοθέτης του Αμερικάνικου Big Brother από το 2003 μέχρι και το 2006 ) .
Ο πολιτισμός έχει καταρρεύσει και έχει επιστρέψει σε νοσταλγικές καταστάσεις "άγριας δύσης" του 19ου αιώνα με πλεονάζον στρατιωτικό οπλισμό 20ου αιώνα για λύσιμο διαφορών και ψεύτικα μουστάκια και φαβορίτες για σαχλή ατμόσφαιρα .
Στην νέα Γη της Ανομίας , κουμάντο κάνει η σατανική επικυρίαρχος Apocalypta . Έχει βάλει σκοπό ζωής να φτιάξει στρατό νεκροζώντανων για να τρομοκρατεί τις περιοχές γύρω από το ορεινό κρησφύγετο της στέλνοντας λόχους πτωμάτων με οπλισμένους προβοκάτορες - δραστηριότητα η οποία δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο βάθος χρόνου .
Οι λιγοστοί άνθρωποι με συνείδηση που έχουν απομείνει σκοπεύουν να οργανώσουν επίθεση στην καρδιά του κτήνους και για τον σκοπό αυτό στρατολογούν 7 αντι-ήρωες , τους μόνους ικανούς για την βρώμικη δουλειά/αποστολή αυτοκτονίας .
------------------------------------
Το αξιοπερίεργο της ταινίας είναι πως παρόλο που στη θέση ηθοποιών έχουν βάλει μέλη από BOYBANDS των '90s, κυρίως των NSYNC , 98 DEGREES , O-TOWN , BACKSTREET BOYS και των EVERCLEAR , η ιστορία δεν εξελίσσεται σε νεανικό μελο-μιούζικαλ του Disney Club .
Επίσης η σύντομη παρουσία του hardcore-gay πορνοστάρ Dylan Vox ( LEATHER DADDIES GANG BANGING BRAD BENTON , MEGA SHARK VS CROCOSAURUS , ALIENS VS AVATARS ) , επικυρώνει την επιστημονική φαντασία ζ' διαλογής της κατευθείαν-για-μεταμεσονύχτια-προβολή υπόθεσης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.