Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

HUSH (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Mike Flanagan ( ABSENTIA , OCULUS , OUIJA 2 ) .
Η Katie Siegel ( THE CURSE OF THE BLACK DAHLIA , OCULUS , OUIJA 2 ) είναι η Maddie . Στα δεκατρία της έχασε την ακοή της από μυνιγκίτιδα και στην συνέχεια και την φωνή της . Ζει μακριά από τον θόρυβο της μεγάλης πόλης προσπαθώντας να γράψει το καινούργιο της βιβλίο με έξτρα δημιουργικό άγχος να ακολουθήσει την επιτυχία του τελευταίου της βιβλίου , Midnight Mass . Είναι συγγραφέας τρόμου με ιδιαίτερη αδυναμία στον Stephen King - κάτι που φαίνεται από ένα κοντινό σε κάτι πρόχειρα βιβλία στον χώρο . Στο απομονωμένο της σπίτι μέσα στο δάσος έχει επαφές μόνο με ένα ζευγάρι που κατοικεί εκεί γύρω . Είναι προσφάτως χωρισμένη και η μοναδική επικοινωνία που έχει με την ζωή της στην πόλη είναι η αγαπημένη της αδελφή Max ( Emma Graves - ZOMBIE HAMLET , THE SNITCH ) η οποία της ζητάει απεγνωσμένα να επιστρέψει και να μείνουν μαζί μέσω facetime .
Η ζωή της Maddie κυλάει ευχάριστα με τις μικρές δυσκολίες που της παρουσιάζει στην καθημερινότητα η έλλειψη της ακοής , μέχρι που μια νύχτα μανιακός μασκοφόρος ( John Gallagher Jr. - JONAH HEX , 10 CLOVERFIELD LANE ) σκοτώνει την μοναδική της φίλη , την Sarah ( Samantha Sloyan - TAPE 407 ) μετά από την επίσκεψη της και βάζει την συγγραφέα στο στόχαστρο της βαλίστρας του .
Από το σημείο μηδέν και μετά ξεκινάει ένα βίαιο παιχνίδι επιβίωσης με φαινομενικά καμία ελπίδα σωτηρίας μέχρι το πρώτο φως της ημέρας .
Ο άγνωστος άντρας έχει βάλει σκοπό διασκέδασης την συγκεκριμένη νύχτα να αναγκάσει την Maddie να αποζητά τον θάνατο αφού έχει την δυνατότητα να μπουκάρει μέσα στο εξοχικό ανά πάσα στιγμή σπάζωντας κάποιο από τα πολλά παράθυρα του .
Δεν γνωρίζουμε τίποτε περισσότερο για τον ανθρωποκυνηγό πέρα από τις σαδιστικές του τάσεις να κάνει τα θύματα του να υποφέρουν .
Ο τελευταίος χαρακτήρας που θα ολοκληρώσει την αιματοχυσία του βουβού δράματος είναι ο ανύσηχος σύζυγος της Sarah , John ( Michael Trucco - BATTLESTAR GALACTICA ) , ο οποίος δεν γνωρίζει την τύχη της . Αθλητικός και έτοιμος για όλα , δεν υπολογίζει το προδοτικό μαχαίρι του αδίστακτου κουτοπόνηρου στον λαιμό του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.