Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

BIGFOOT VS ZOMBIES (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον αμετανόητο βιντεά  ο οποίος ρίχνει την ποιότητα των παραγωγών του με γεωμετρικό ρυθμό Mark Polonia ( SPLATTER FARM , HELLSPAWN , PREYLIEN: ALIEN PREDATORS , PETER ROTTENTAIL , SPLATTER BEACH , JURASSIC PREY ) .
Λοξός επιστήμονας δημιουργεί τοξικό κοκτέιλ που υποτίθεται πως αποσυνθέτει πιο γρήγορα τα πτώματα που στοιβάζει η αστυνομία σε μια φάρμα . Με την απελευθέρωση του πρωτοποριακού παθογόνου δημιουργείται στρατός νεκροζώντανων κανίβαλων καθώς τα πτώματα που υπάρχουν στην νεκροφάρμα σηκώνονται και αρχίζουν το αργό βάδην . Μοναδική σωτηρία είναι το γιγαντιαίο ανθρωποειδές τέρας του μύθου το οποίο κατοικεί στα βουνά και φαίνεται να είναι το πιο ισχυρό όπλο εναντίον των απέθαντων .
Στην σαχλή πραγματικότητα του βίντεο συμβαίνει το εξής :
Ο άνθρωπος που είναι ντυμένος γορίλας παίζει σπρωξίδια με τους υπόλοιπους , ένα κακέκτυπο κυνηγού αγύμναστου 60αρη ράμπο κυνηγάει τον Μεγαλόποδα , μια σέξι επιστήμονας προσπαθεί να ξεφύγει του χαμού με τον γοριλάνθρωπο να την ερωτεύεται και να καταλαβαίνει άπταιστα αγγλικά , την στιγμή που επαναλαμβανόμενα κύματα χαμηλού προϋπολογισμού κατακλύζουν την οθόνη .
Τα Ζόμπι :
Τα προσχήματα δεν έχουν κρατηθεί ούτε στον Μεγαλόποδα , ούτε στα αποκριάτικα ζόμπι καθώς όλοι οι 5-6 ταλαίπωροι που δέχτηκαν να συμμετάσχουν στην βιντεοταινία φοράνε ξεδιάντροπα δυσανάλογες μπλαβί μουτσούνες που εκτός από το ότι είναι 2/3 γύψινες σε μερικές περιπτώσεις τα εκμαγεία δεν καλύπτουν καν ολόκληρο το πρόσωπο .
Κάποια μιλάνε και λένε πως είναι καταραμένα παιδιά που θέλουν να γευτούν σάρκα . Η κίνηση διαβαθμίζεται από κατάσταση συγκαμένου συνταξιούχου , μέχρι μαστουρωμένου νταβά που προσπαθεί να χορέψει hotline blink .
Όταν σε σκηνή ξεντεριάσματος ο υπεύθυνος των "ειδικών εφέ" δεν μπαίνει καν στο κόπο να προσπαθήσει , αντί εντέρων βλέπεις να βγαίνουν ξεφούσκωτα κόκκινα μπαλόνια από το στομάχι .
Τα ψηφιακά εφέ παραμόρφωσης κάνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.