Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

MILFS VS ZOMBIES (2015)


Γραμμένο από τους Leslie Monk ( GHOULISH TALES ) και Juan Sanchez και σκηνοθετημένο από τον Brad Twigg ( GHOULISH TALES , HOUSE OF PROFANE , KILLER CAMPOUT ) .
Μικρή επαρχιακή πόλη κατακλύζεται από νεκροζώντανους .
Παρέα υποτιθέμενων μαμάδων έτοιμων για όλα τυχαίνει να διακεδάζει στο σπίτι μιας εξ αυτών .
Σε κοντινή απόσταση ένα πάρτι εκκεντρικών βγαίνει εκτός ελέγχου όταν μια μολυσμένη κοπέλα αρχίζει να δαγκώνει κόσμο .
Όλοι οι τραβηγμένοι από τα αυτιά χαρακτήρες προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στα 96 λεπτά κακού ήχου και ενοικιαζόμενου ταλέντου .
Ο James L. Edwards ( ROBOT NINJA , ZOMBIE COP , HUMANOIDS FROM ATLANTIS , A NIGHT TO DISMEMBER ) είναι ο Αιδεσιμότατος Nathan Ashberry . Εμφανίζεται στην οθόνη κάθε τόσο μιλώντας για τον Χριστό και δικαιολογεί την νεκρανάσταση ως τιμωρία θεού πάνω στην ανομία του ανθρώπου . Ανάμεσα σε γυμνόστηθες με τατουάζ στο 70% του σώματός τους , κολεγιακή χοντράδα και κλανο-αστεία , δεν συνεισφέρει περισσότερη κωμωδία .
Ο γελωτοποιός Πρόεδρος της Troma Lloyd Kaufman είναι ο Melvin Brooks . Επεμβαίνει και αυτός με τη σειρά του στο πρόγραμμα της τηλεόρασης προειδοποιώντας με τον μοναδικό του τρόπο τους κατοίκους της μικρής πόλης να μείνουν μέσα στα σπίτια τους και να μην έρθουν σε κανενός είδους επαφή με τους μολυσμένους που κυκλοφορούν . Συνδέει στην απευθείας μετάδοση του σοβαρού/πατριωτικού μηνύματος του Προέδρου της Αμερικής ( George Stover - THE GALAXY INVADER , NIGHTBEAST , INVASION OF THE REPTOIDS ) .
Σε αντίθεση με την όλη ιλαρότητα της ιστορίας , τα ξεντεριάσματα είναι αξιοπρεπέστατα και φαίνεται πως έπεσε δουλειά στον τομέα "ανεξάρτητα ειδικά εφέ" . Η σκηνή βιασμού με το ζόμπι να εκκρίνει στο τέλος σιρόπι σοκολάτας κατεβάζει τον πήχη ακόμη πιο χαμηλά .
Τα Ζόμπι :
Οι νεκροζώντανοι είναι σιχαμεροί και κινούνται στα πατροπαράδοτα πλαίσια της αργής αλλά πάντα απειλητικής κινησιολογίας .
Η καφρίλα των σκηνών εντείνεται υπό τους ήχους των GORGASM , LIVIDITY και PUTRID PILE μεταξύ άλλων μουσικών κανίβαλων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.