Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ALONE (DON'T GROW UP) (2015)


Γραμμένο από την Marie Garel Weiss και σκηνοθετημένο από τον Thierry Poiraud ( GOAL OF THE DEAD ) .
Ομάδα από ανήλικα αγόρια και κορίτσια με έντονα ψυχολογικά προβλήματα που μεγαλώνουν σε ορφανοτροφείο μικρού νησιού έρχονται αντιμέτωπα με επιδημία βίαιης συμπεριφοράς αποκαλυπτικών διαστάσεων .
Οι νεαροί απροσάρμοστοι εκμεταλλευόμενοι την περίεργη ερημιά του κτηρίου (οι υπεύθυνοι έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς) , αποφασίζουν να το σκάσουν και να πάνε μια βόλτα στην κοντινή πόλη . Εκεί ανακαλύπτουν σύντομα πως έχει διαταχτεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τις αρχές και οι πολίτες έχουν κληθεί να μείνουν μέσα στα σπίτια τους - την ίδια στιγμή που τα φέρι μπόουτς δεν μεταφέρουν κόσμο εντός ή εκτός του νησιού . Ο τρόμος της διαπίστωσης της σοβαρότητας της κατάστασης αντικαθιστά την άγρια χαρά της ανεπίβλεπτης αναρχίας όταν βρουν τους χαμένους ενήλικες να τριγυρίζουν αλλόφρονες μέσα στα σκοτάδια ως οργισμένοι δολοφόνοι .
Η μοναδική βοήθεια θα μπορούσε να έρθει από επίσης περιπλανόμενα μικρότερης ηλικίας παιδιά τα οποία δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην άγρια πραγματικότητα που απειλεί άμεσα την ζωή τους , αλλά το γεγονός πως η παρέα βρίσκεται κοντά στην ενηλικίωση τους κάνει κινούμενους στόχους .
Με τον κοινωνικό ιστό να έχει καταρρεύσει , το νησί βρίσκεται στις φλόγες και τα ανήλικα τάγματα θανάτου εξισορροπούν την αμηχανία της φυσικής επιλογής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.