Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

SILENT RETREAT (2016)


Γραμμένο εν μέρη και σκηνοθετημένο εξ ολοκλήρου από τον Ace Jordan . Αυτή είναι η πρώτη μεγάλου μήκους προσπάθεια του .
Μέλη εταιρίας που λειτουργεί στον χώρο των media πηγαίνουν να ξεσκάσουν για ένα σαββατοκύριακο στην εξοχή . Η εταιρία πληρώνει και το αφεντικό είναι μαζί σε μια προσπάθεια δημιουργίας οικογενειακής ατμόσφαιρας μεταξύ των συναδέλφων . Η καμπίνα στο δάσος στην οποία βρίσκονται λειτουργούσε παλιότερα ως ιδιωτικό σανατόριο ανήλικων , κάτι το οποίο ανακαλύπτει τυχαία κάποια από την παρέα (οι σοφίτες στα σπίτια πάντα κρύβουν αποκόμματα εφημερίδων και ηχογραφήσεις μέσα σε χαρτόκουτα) όταν εξαφανιστεί μια κοπέλα η οποία είχε βγει στο δάσος για να χαλαρώσει ακούγοντας τις γραφές κατά την διάρκεια της πεζοπορίας της .
Το σανατόριο είχε κλείσει κακήν κακώς μετά από καταγγελίες για κακομεταχείριση/βάναυσο πειραματισμό πάνω στους ασθενείς . Ένα από τα διπολικά παιδιά που πέρασε τα πάνδεινα εκεί βρίσκεται ως άντρας πλέον μέσα στην παρέα χωρίς να το γνωρίζουν οι υπόλοιποι και αναλαμβάνει να τιμωρήσει τους ψεύτες που υπάρχουν γύρω του αφαιρώντας γλώσσες και ζωές (ακριβώς όπως έκανε και η μανιακή περσόνα που τον έλεγχε και τότε) .
Το εξώφυλλο του dvd υπόσχεται slasher συγκινήσεις , αλλά η ολοκλήρωση του θεάματος προκαλεί την ίδια ανάγκη για πάτημα του κουμπιού x16 στο fast-forward που θα προκαλούσε και ένα αληθινό σαββατοκύριακο στο δάσος με όλους αυτούς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.