Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

#HORROR (2015)


Γραμμένο με κοινωνική ευαισθησία πάνω στις ψυχολογικές διαταραχές που μάλλον προκαλούνται από την απομάκρυνση των ανθρώπων εξαιτίας της καθημερινής χρήσης της τεχνολογίας και σκηνοθετημένο με περίσσια νοσηρότητα από την ηθοποιό Tara Subkoff ( THE CELL ) .
Το 1968 ο εκκεντρικός καλλιτέχνης Ray Jamieson έπαθε νευρικό κλονισμό και εξαφανίστηκε μετά από ένα μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε στο πολυτελέστατο σπίτι του μέσα στο οποίο και σκότωσε 6 από τους καλεσμένους του .
Πολλά χρόνια μετά το συγκεκριμένο σπίτι έρχεται στην κατοχή μανιακού συλλέκτη μοντέρνας τέχνης ο οποίος δεν ξέρει τι έχει . Η γυναίκα του Alex ( Chloe Sevigny - AMERICAN HORROR STORY ) και η κόρη του Sophia κατοικούν κάτω από την ίδια στέγη άλλα στην πραγματικότητα όλοι τους είναι ξένοι . Η μικρή οργανώνει σαββατοκύριακο προεφηβικής χαλάρωσης με τις υποτιθέμενες κολλητές της και την καινούργια κοπέλα στην γειτονιά .
Η Sam είναι η καινούργια κοπέλα . Ντρέπεται για την κοινωνική της τάξη και θα κάνει τα πάντα για να ταιριάξει με τις καινούργιες της φίλες οι οποίες βαριούνται την ζωή ήδη από τα 12 .
Έχει μεταφερθεί από το προηγούμενο σχολείο της καθώς είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει λόγω της ψυχολογικής πίεσης που της προκαλούσε το πείραγμα των συμμαθητών της . Έχει συχνές παραισθήσεις .
Τα κορίτσια είναι το ίδιο ή και περισσότερο νευρωτικά από τους πλούσιους γονείς τους με τους οποίους δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσουν . Τους ενδιαφέρει μόνο να βρίσκονται μπροστά από ένα κινητό και να ταγκάρουν υποκοριστικά η μια στην άλλη , αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που θα έχει η κακία της εξυπνάδας τους .
Οι προσβολές μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν , μέχρι που το ποτήρι θα ξεχειλίσει και η Sophia θα διώξει την αγενέστατη με όλες Kat . H μητέρα της Kat έχει πεθάνει πρόσφατα και αυτό την έχει απομακρύνει συναισθηματικά από τους πάντες - νομίζει πως δεν κάνει κάτι άσχημο όταν είναι αγενής με τις φίλες της . Ο πατέρας της , ο δόκτωρ White ( Timothy Hutton - THE DARK HALF ) θέλει να ελέγχει τα πάντα , αλλά και αυτός όπως και οι υπόλοιποι χαρακτήρες παγιδεύονται σε έναν εφιάλτη συνεχόμενων ατυχών στιγμών που οδηγούν την ιστορία στον μηδενισμό που κορυφώνεται μετά την ανακάλυψη του πτώματος του πατέρα της Sophia σε κοντινή απόσταση από το σπίτι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.