Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ASTEROID VS EARTH (2014)

Ο Ουρανός πέφτει στα κεφάλια μας και ο γιος του Fred Olen Ray , Christopher ( MEGASHARK VS CROCOSAURUS , ALMIGHTY THOR , 2-HEADED SHARK ATTACK ) , αναλαμβάνει να μας οδηγήσει μέσα από το καθαρτήριο της καταστροφής ως ανθρώπινη Βίβλο των Νεκρών !
Στην δεκαετία του '90 , οι απειλές από το διάστημα αντιμετωπίζονταν με τον ίδιο τρόπο όπως και στην καινούργια χιλιετία : Με σαχλά σχέδια !
Το να προσβάλεις με ιό το γιγαντιαίο διαστημόπλοιο των εισβολέων (η ταινία ξεκινάει ακριβώς όπως και το INDEPENDENCE DAY , με Ασιάτη που δουλεύει σε αστεροσκοπείο να ξυπνάει το αφεντικό του βραδιάτικα για να τον ενημερώσει για τον κίνδυνο που πλησιάζει από το διάστημα) ήταν το ίδιο αποδεκτό και πιστευτό με το να στείλεις εκκεντρική ομάδα πάνω σε αστεροειδή για να τον ανατινάξεις με πυρηνικά (ARMAGEDDON για όσους δεν το κατάλαβαν) !
Αυτή τη φορά ο πλανήτης απειλείται από έναν τεράστιο μετεωρίτη που απειλεί το ανθρώπινο είδος με άμεσο αφανισμό κατά την πρόσκρουση ! Οι αρχηγοί των μεγάλων κρατών έκαναν τηλεδιάσκεψη ,αλλά τελικά τη λύση την σκέφτηκε ο νεαρός διάνοια που ανακάλυψε και τον μετεωρίτη που πλησιάζει : Να βγάλουμε την Γη από τον άξονα της τροχιάς της γύρω από τον ήλιο , ώστε να αποφύγουμε εντελώς την πορεία του γίγαντα ! Πως ; Με τεχνητούς σεισμούς από πυρηνικές βόμβες !
Η Tia Carrere ( ZOMBIE NIGHTMARE , SHOWDOWN IN LITTLE TOKYO , WAYNE'S WORLD , TRUE LIES ) είναι η γοητευτική γεωφυσικός υποθαλάσσιων περιοχών Marrisa Knox .
Ο Jason Brooks ( BAYWATCH , BLOOD LAKE: ATTACK OF THE KILLER LAMPREYS ) είναι ο ηρωικός Υπολοχαγός Chase Seward . Γνωρίζεται σε μπαρ με την Marrisa και ξεκινάει ειδύλλιο .
O βλογιοκομμένος Robert Davi ( THE GOONIES , DIE HARD , LICENCE TO KILL , THE EXPENDABLES 3 ) είναι ο Στρατηγός Gene Masterson . Του έβαλαν την στολή και τον έστησαν ίσως στο πιο φτωχικό δωμάτιο Αντιμετώπισης Κρίσεων να ιδρώνει (τρεις άνθρωποι , μια τηλεόραση 50 ιντσών για να παρακολουθούν τον μετεωρίτη από την διαστημική κάμερα , μια Αμερικάνικη σημαία μεγαλύτερη από την τηλεόραση και μια εκπαιδευτική υδρόγειο για να βρίσκουν άμεσα που θα πέφτουν τα μικρότερα κομμάτια) . Διαθέτει εγκυρότητα στρατιωτικού που κινείται ανάμεσα σε Danny Trejo και Edward James Olmos .
O Tim Russ ( Tuvok στο STAR TREK VOYAGER ) είναι ο Κάπταιν Rogers . Καπετάνιος του τροποποιημένου-την-τελευταία-στιγμή υποβρυχίου που τοποθετούνται οι ήρωες για να αντιμετωπίσουν την κρίση . Θα ρίξουν πυρηνικές βόμβες μέσα σε κάτι υποθαλάσσια ρήγματα για να ταρακουνήσουν τις τευτονικές πλάκες της Γης όσο χρειάζεται για να μετακινηθεί ο πλανήτης έξω από την πορεία του μετεωρίτη (φαντάσου διαστημική προσποίηση με τον μετεωρίτη να περνάει ξυστά) !
Για έξτρα συγκινήσεις , το ζευγάρι παγιδεύεται μέσα στο δωμάτιο με τις πυρηνικές κεφαλές ενώ συγκεντρωμένα πλήθη τρώνε νερό στα μούτρα από μάνικες των αστυνομικών αρμάτων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.