Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

RAPE IS A CIRCLE (2006)

Όπως και ο βιασμός , έτσι και το σκληρό φέσι είναι κύκλος σε αυτή τη ζεστή γωνιά του ελεύθερου ίντερνετς .
Συγκεκριμένα , για άλλη μια φορά ρίχνω αλάτι στα μάτια μου και πατάω το x50 στο κοντρόλ του dvd για να τελειώνουμε με συνοπτικές διαδικασίες με το επόμενο πόνημα (που μόνο πόνο είναι ικανό να προκαλέσει) του βιντεο-αυτονομιστή παραγωγού/σκηνοθέτη/σεναριογράφου/ηθοποιού μα πάνω απ'όλα κάφρου ή/και μεταλά , Bill Zebub .
Ο πειραματιστής Bill στην αέναη προσπάθεια του να κινηματογραφήσει τα άκρα των ηδονών , καταλήγει να βιντεοσκοπεί ημίγυμνα γκομενάκια να εξευτελίζονται σε κάθε επίπεδο από ένα άλλο ημίγυμνο γκομενάκι για την προσωπική της διασκέδαση (με ασταμάτητο μεταλο-γοτθικό αιθέριο σάουντρακ στο υπόβαθρο) .
2 κοπέλες σε αναζήτηση μεταφορικού μέσου για να πάνε στην επόμενη πόλη , καταλήγουν στο σπίτι μιας φαινομενικά ευγενικής οδηγού , της Kat ( Natalie Williams - BIKINI BLOODBATH CAR WASH ) . Είναι και γυναίκα , οπότε τι μπορεί να πάει στραβά ;!
Μετά από ένα ποτήρι δροσιστικής σανγκρίας πίσω στο σπίτι της οδηγού , καταλήγουν  γυμνές και σε σχεδόν κωματώδη κατάσταση πάνω σε ένα κρεβάτι με την σαδομάζο οικοδεσπότη τους να αρχίζει το άρρωστο λεσβιακό παιχνίδι ερωτισμού και δύναμης !
Οι δύο άτυχες ηρωίδες θα αναγκαστούν να ενδώσουν σε κάθε επιθυμία της αφέντρας τους  (η οποία έχει μια αρρωστημένη σχέση με δύο γυμνές barbie κούκλες) για να συνεχίσουν να αναπνέουν ... Οι επιλογές είναι πόνος ή περισσότερος πόνος , ή χαμούρεμα και τρίψιμο με τον θηλυκό βασανιστή (και υπομονή στους φανταστικούς διαλόγους με τις κούκλες που απαγγέλει η Βασίλισσα Kathrine) .
Η βασανιστής καταλήγει βασανισμένη προς το τέλος της ιστορίας και μια από τις κοπέλες αναλαμβάνει τα σκήπτρα της παράνοιας .
Υπό διαφορετικές συνθήκες το "πείραμα" του Bill θα είχε κάποιο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον το οποίο μπορεί και να με έβρισκε με κατεβασμένα τα παντελόνια να "χειροκροτώ" το αποτέλεσμα .
Πριν από μερικές μέρες θεώρησα αστείο να βάλω το μικρό μου δάχτυλο ανάμεσα στα σιδερένια ελάσματα σε μια από αυτές τις syfy εντομοσκοτώστρες που μοιάζουν με ρακέτες του τένις και διαθέτουν ηλεκτρικό ρεύμα για overkill αχνιστά απομεινάρια εντόμων τις καλοκαιρινές νύχτες .
Το δάχτυλο μου είναι ακόμη μουδιασμένο .
Το ίδιο νιώθω σε ολόκληρο του σώμα μου κάθε φορά που βλέπω κάποιο βίντεο του Bill .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.