Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

SNITCH'D (2003)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον λατίνο ηθοποιό James Cahill ( JUAREZ MEXICO , CRUSH(ED) ) απευθείας από τους δρόμους .
Γκανγκστερικό ψυχόδραμα μεγατόνων υπό τους ήχους ραπαρίσματος ανάμεσα σε πιστολιές , με δύο αντίπαλες συμμορίες λατίνων απροσάρμοστων να προσπαθούν να ελέγξουν την διακίνηση ναρκωτικών μέσα σε ένα λύκειο κάπου στην Santa Ana της California .
Οι South Side Gang και οι Cut Throat Mafia έχουν αιματοβαμμένες διαφορές μεταξύ τους . Μετά τον θάνατο μιας μαθήτριας όμως , ο κόμπος φτάνει στο φέσι και ο ηρωικός ντετέκτιβ και πιθανότατα δάσκαλος σε κάποιο τοπικό ντότζο πολεμικών τεχνών McClure ( James Cahill ) μπαίνει στον χορό της αυτοσχέδιας βίας ως "νέος μαθητής" με σκοπό να βρει τους υπεύθυνους και να τους παραδώσει στην δικαιοσύνη . Οι άφθονες χορογραφίες "ατσούμπαλου κουνγκ-φου του αέρα" ® που βασίζονται κυρίως στην έμπνευση της στιγμής του σένσεϊ Cahill και οι ψηφιακές φλόγες που βγαίνουν από τα όπλα κάθε φορά που πυροβολεί κάποιος , αναλαμβάνουν να εξαγριώσουν ακόμη περισσότερο όποιον θεατή δεν έχει καταλάβει ακόμη που βρίσκεται .
Η Eval Longoria ( THE YOUNG AND THE RESTLESS , SENORITA JUSTICE , CARLITA'S SECRET ) είναι η Gaby . Συμμαθήτρια της κοπέλας που σκοτώνουν οι συμμορίτες , με βαθιά γνώση του δρόμου . Παλιά τα είχε με κάποιον που ήταν σε συμμορία , αλλά δεν ζει πια . Το απαγορευμένο αίσθημα για τον 32χρονο αστυνομικό (εκείνη είναι 28 και οι δύο υποτίθεται πως είναι έφηβοι - οι σκηνές του εσωτερικού της τάξης λυκείου είναι από τάξη νηπιαγωγείου - η ατμόσφαιρα παραμένει να είναι αναμορφωτηρίου με όλες τις χρονικές ανακρίβειες) θα ξεπεράσει κάθε εμπόδιο .
Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση Longoria σε βίντεο-ταινία του τρόμου . Δεν θα μαθαίναμε ποτέ για αυτή τη ταινία υπό άλλες συνθήκες .
--------------------------------
Προτείνεται για τίμια διπλή προβολή λατινοαμερικάνικης περηφάνιας με το LATIN DRAGON (2004) !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.