Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

THE ABBERDINE COUNTY CONJUROR (2006)

Η ξενάγηση στον τεκέ της βιντεο-κινηματογραφίας τρόμου συνεχίζεται με μεταφυσική φτήνια .
Για τα επόμενα 133 λεπτά (τα οποία γίνονται χαλαρό 10λεπτο χωρίς ήχο πατώντας αυτό το θαυματουργό x25 στο fast-forward) , ο "σκηνοθέτης" (και σεναριογράφος/εμπνευστής της ιδέας/ηθοποιός) Jeff Cooper ( DEMON BOARD , FORTUNE TELLER οι άλλες δύο ταινίες της καριέρας του που σταμάτησε ξαφνικά το 2008 ) κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μας αναγκάσει να μαζέψουμε υπογραφές για την ολοκληρωτική καταστροφή ολόκληρου του στοκ από φτηνές βιντεο-κάμερες ανα τον πλανήτη (μπορούμε επίσης να μπουκάρουμε σε καταστήματα και να αρχίσουμε να σπάμε ότι βρίσκουμε μπροστά μας , δείχνοντας στιγμιότυπα από την ταινία σε κινητό προβολέα τοίχου - θέλει οργάνωση αλλά θα πετύχουμε) !
Μυστήριο και τρόμος επικρατεί στην επαρχιακή πόλη του Abberdine , καθώς στο τοπικό δάσος χάνονται άνθρωποι .
Μια Μάγισσα 150 χρονών , με την βοήθεια των δύο σαδιστο/λεσβιο/υποτακτικών της , την Edda και την Raven , απαγάγει τους άτυχους ταξιδιώτες/κατασκηνωτές που τριγυρίζουν στην περιοχή και τους αφαιρεί το αίμα για να το χρησιμοποιήσει ως συστατικό στα φίλτρα νεότητας που φτιάχνει στην χύτρα της . Πέρα από τις δύο γκοθούδες που βγάζουν γούστα πάνω στα θύματα , η Μάγισσα διαθέτει και προσωπικό στρατό από βαριεστημένα ρασοφόρα ζόμπι τύπου Amando de Ossorio (με επιπλέον αθλητικό παπούτσι κάτω από τις ρόμπες) .
Ανάμεσα στους τυχάρπαστους που αγωνιούν μέσα στα δάση , εμφανίζεται και ο περιβόητος Αυστραλός Κυνηγός Ζόμπι Sean Steel ( Jeff Cooper ) - με πειρατική δερμάτινη αμφίεση και κιλά Meatloaf - για να ολοκληρωθεί η συνταγή της επιτυχίας .
Οι δύο ώρες + της διάρκειας της ταινίας ΔΕΝ την κάνουν κωμωδία , παρόλο που η Μάγισσα είναι ο Jeff Cooper κάλυψη/απόκρυψη με κόκκινη ρόμπα και αποκριάτικό γάντι με γαμψά νύχια !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.