Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

SKYGGEN (2005)

H 786 Productions παρουσιάζει .
Ο Jemshaid Ashraf γράφει , σκηνοθετεί και παίζει .
Ο Max είναι ένας προβληματισμένος άντρας Ινδικής καταγωγής που ζει στην Αγγλική ύπαιθρο . Πάσχει από αμνησία . Πέραν της αμνησίας ο Max παρακολουθείται από έναν μανιακό με λευκή μάσκα που σκοτώνει ανθρώπους και που φορτώνει τα εγκλήματά του στον Max !
Οι χαμένες ώρες κάνουν τον Max να αμφισβητεί τις πράξεις του . Η αστυνομία τον θεωρεί ένοχο για αρκετούς φόνους . Κάποιος γνωρίζει κάθε του κίνηση . Κάποιος που θα μπορούσε να είναι ένα άλλο "εγώ" του Max , φάση FIGHT CLUB (1999) (στην συγκεκριμένη περίπτωση κάποιος ψευτο-DeNiro - που όντως του μοιάζει!) .
Κάποιος άλλος έξω από την οθόνη νιώθει αμήχανα από το όλο μπέρδεμα και καταλήγει να αδιαφορεί παντελώς για το "ψυχολογικό/μεταφυσικό θρίλερ" των 1500 λιρών που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια του ...
-----------------------
Καλό είναι η ταινία να μην μπερδευτεί με το ομώνυμο Δανέζικο virtual World/cyber punk αίσχος του 1998 (Skyggen σημαίνει "σκιά" στη γλώσσα των μπλακμεταλάδων) .
Ευτυχώς που στην Μεγάλη Βρετανία δεν σηκώνουν πολλά πολλά με τις "ανεξάρτητες" βιντεο-παραγωγές όπως στην Αμερική , κάτι που σημαίνει πως οι πειραματιστές εξαφανίζονται με συνοπτικές διαδικασίες και πιάνουν δουλειά στο Forbidden Planet .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.