Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

THE COED AND THE ZOMBIE STONER (2014)


Πέρα από "αρκουδοκαρχαρίες" και άλλα κρυπτοζωϊκά θεάματα που παγώνουν το μυαλό , η Asylum μπαίνει δυναμικά και στον χώρο της genre κωμωδίας με δυνατό χαβαλέ σε κοιτώνες πανεπιστημίου κατά την διάρκεια Ζόμπι Αποκάλυψης !
Γραμμένο από τον πρωτοεμφανιζόμενο Scotty Mullen και σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό/άνθρωπο-για-όλες-τις-δουλειές σε παραγωγές της Asylum , Glenn Miller ( THE BELL WITCH HUNTING , MEGA PYTHON VS GATOROID , 2012: ICE AGE , AIRPLANE VS VOLCANO ) .
Η λέξη πανεπιστήμιο είναι πλανητικά συνώνυμη των λέξεων "απρόσεχτο σεξ" και "χόρτο" . Στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο γίνεται αλόγιστη χρήση και των δύο .
Με το που θα ξεσπάσει η Ζόμπι Αποκάλυψη , το χόρτο θα γίνει η σωτηρία της ανθρωπότητας , καθώς οι ευχάριστοι/γυμνοί χαρακτήρες που θα βρεθούν στο κέντρο των εξελίξεων θα καλεστούν να καπνίσουν μεγάλες ποσότητες για να εξουδετερώσουν την νεκροζώντανη απειλή !
Σαν να μην έφτανε αυτό , η Crissy , μια φοιτήτρια που δουλεύει στο τμήμα βιολογίας θα ερωτευτεί ένα ευγενικό ζόμπι (κάτι σαν αυτιστικός Herman Monster με twilight εμφάνιση) το οποίο κυκλοφορεί στις σκιές του εργαστηρίου από το 1985 , για να εισβάλει και το νεανικό ρομάντζο στην υπόθεση !
Η Catherine Annette ( VAMPIRE SCHOOLGIRLS ) είναι η Chrissy . Ανήκει στην Αδελφότητα ZBE . Είναι η σπασίκλα με τα γυαλιά που σε άλλη ταινία θα μεταμορφωνόταν στην γκομενάρα του σχολείου απλά βγάζοντας τα γυαλιά και αλλάζοντας ρούχα . Μια νύχτα γνωρίζει τον μυστικό ένοικο του εργαστηρίου βιολογίας , τον Rigo .
Ο Grant O'Connell είναι ο Rigo Fabien , το ομορφόπαιδο ζόμπι μαστούρης από την Γαλλία - το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών στα καλύτερα του . Είναι ο Ασθενής Μηδέν . Το 1985 , μετά από μια νύχτα ασταμάτητου πιώματος/καπνίσματος μπήκε μέσα σε ένα μηχάνημα επέκτασης της ζωτικότητας , το λεγόμενο "zombie machine" και μεταμορφώθηκε σε νεκροζώντανο πότη . Ο Rigo ήταν ο καλύτερος μαθητής και καλλιεργούσε το δικό του είδος μαριχουάνας , το οποίο φαίνεται να είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα της Ζομπι Αποκάλυψης . To 1986 είχε ξεκινήσει άθελα του ένα παρόμοιο πρόβλημα στο πανεπιστήμιο ...
-----------------------------
Τσοντο-υπονοούμενα , κατρουλιο-αστεία - ο γάτος του εργαστηρίου λέγεται Romero για να μη ξεχνιώμαστε - και σφριγηλά κορμιά που δεν αντέχουν να μείνουν μέσα στα κολλητά βρεγμένα μπλουζάκια τους πάνω από μερικά δευτερόλεπτα . Ανάμεσα τους ιέρειες που ακροβατούν στα όρια του Adult σε ταινίες του Jim Wynorski , όπως οι Mindy Robinson και Christine Nguyen !
Προτείνεται για συγκριτική μελέτη/προβολή με το WARM BODIES (2013) .
-Ειδικό Βραβείο , Λόλα Να Ένα Κομμένο Αρχ#*δι , πάει :
Ναι , είναι αυτό ακριβώς ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.