Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

BLOOD LEGEND (2006)

H Sterling Entrtainment παρουσιάζει .
Η Brain Damage Films συνπαρουσιάζει και κανονίζει το εξώφυλλο να φαίνεται ελκυστικό .
Ο Rusty Nelson κρατάει την κάμερα και έχει φροντίσει να εμφανιστούν μερικά καυτά γκομενάκια για να υπάρχει ατμόσφαιρα γλυκιάς προσμονής στο πλατό .
Κολεγιόπαιδα πάνε στην ύπαιθρο με σκοπό να βρουν ένα αρχαίο αντικείμενο ιστορικής/μεταφυσικής σημασίας για να ανεβάσουν τους βαθμούς τους (;) . Ανάμεσα στις Heineken κάνουν πέσιμο σε ένα γκομενάκι από το κολέγιο , την Diana ( Heather Jacobsen - SLAUGHTERHOUSE PHI: DEATH SISTERS ) , η οποία υποτίθεται πως είναι μέλος ομάδας μαγισσών . Μαύρα ρούχα , μαύρες κάπες κτλ ... Η κοπέλα έχει τους δικούς της σκοπούς που αιτιολογούν την παρουσία της στην ερημιά ντυμένη για κάποιο Halloween παρτι και σκοτώνει τους δύο βλακέντιους αφαιρώντας τους τις καρδιές .
Η Diana μαζεύει υλικά με σκοπό να εκτελέσει μια τελετή ανάστασης για τον εκκεντρικό θείο της ( Randal Malone - DAHMER VS GACY ) , ο οποίος αναμένει να ξαναβρεθεί την μάγισσα προγονή του που δεν ζει εδώ και 300 χρόνια !
Η τελετή συμπίπτει με κολεγιακό πάρτι στο ίδιο σημείο και το αποτέλεσμα είναι τόσο ακατάληπτο , όσο είναι και αιματοβαμμένο .
Λογική Εναντίον "Αιμάτινου Θρύλου" : 0-1 .
Η νεκραναστημένη μάγισσα είναι στην πραγματικότητα στραβωμένος δαίμονας με ολόσωμη στολή απευθείας από τα Jumbo της κολάσεως , ο/η οποίος /α κρατάει ακόμη νεύρα στους ντόπιους για τον τρόπο που τον/την ξεφορτώθηκαν τόσα χρόνια πριν ...
H Syn DeVil ( SUPERHELL 2 ) είναι η Moira , η μάγισσα/δαίμονας που εμφανίζεται με τα ακάλυπτα στήθη/τορπίλες από την πρώτη στιγμή . Οι ρόγες της είναι σαν την ερμηνεία της : Ασυγκράτητες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.