Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

TERROR AT BAXTER U (2003)

Η IndieHorror.com σε συνεργασία με την BV Productions παρουσιάζει .
Η Brain Damage Films πακετάρει και διανέμει χωρίς ίχνος ντροπής .
Ο Bill Vincent ( αντικαταστάτης ηθοποιός για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα στα THE EVIL DEAD , ARMY OF DARKNESS ) γράφει .
Ο Jeff Burton ( INVITATION , DEAD END ROAD ) σκηνοθετεί .
Στο Πανεπιστήμιο Baxter (όπως και σε κάθε πανεπιστήμιο) ο τρόμος και το σεξ πάνε χέρι-χέρι , καθώς πέρα από μαθήματα και στενές επαφές κάθε είδους διαστροφής , ο ναός της γνώσης λειτουργεί και ως θυσιαστήριο ανθρώπων !
Τα θύματα κατακρεουργούνται με άγριο τρόπο (τόσο που καταλήγουν να μοιάζουν με πλαστικές κούκλες) και σύντομα μια ομάδα όχι και τόσο αποφασισμένων φοιτητών ανθρωπολογίας μπαίνει στο επίκεντρο των αιματοβαμμένων γεγονότων με τον ψυχικά διαταραγμένο καθηγητή τους να προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στην σατανική οντότητα που σκορπάει απλόχερα τα μέλη των θυμάτων της/του στη γύρω περιοχή .
Φυσικά το ΑΟΡΑΤΟ τέρας που διαμελίζει τα νεαρά κορμιά υποτίθεται πως είναι ένα "Τσουπακάμπρα" , ο "θηλυκός βρικόλακας που τρομοκρατεί την Μεξικανική ύπαιθρο" σύμφωνα με τον αγχωμένο καθηγητή ! Η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση , με (α)διάφορους αμήχανους χαρακτήρες να αναλαμβάνουν σταδιακά το σκήπτρο της ενοχής στη προσπάθεια δημιουργίας ατμόσφαιρας . Το αστυνομικό βιντεο-μυστήριο ολοκληρώνει ο σαχλός/ταλαίπωρος ντετέκτιβ που ακροβατεί στα όρια της φαρσοκωμωδίας όπως και οι λοιποί χαρακτήρες (επιστάτης με μαλλιά που θυμίζουν περούκα Α.Μ.Α.Ν. , κτλ) που το παίζουν μεξικάνοι μυστικιστές ...
Κάποιοι δεν είναι τόσο αθώοι όσο φαίνονται αρχικά , όπως και κάποιοι δεν είναι τόσο ένοχοι όπως παρουσιάζονται από το πρώτο λεπτό .
------------------------------------------
-Ειδικό Βραβείο Επιτέλους Μετά Από Χρόνια Κατάλαβα Τον Πόνο Του "Σιρίλο" , πάει :
"Εύχομαι να σε φάει το Τσουπακάμπρα μωρή Μαρία Χουακίνα !"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.