Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

THE CRUCIFIER (2005)

Κάθε φορά που κάποιος παρακολουθεί ταινία του Bill Zebub , ένα σύρμα περνάει μέσα από την ουρήθρα του καλού γούστου . Επίσης ένας άγγελος χάνει τα φτερά του και ένα χνουδωτό γατάκι πεθαίνει μέσα στο καλαθάκι του που βρίσκεται κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο !
Το βιντεοτρόμιο του αυτοδίδακτου βιντεο-σκηνοθέτη/μεταλά Bill Zebub συνεχίζει να προκαλεί με άλλον έναν τίτλο σαδο-μαζό διαστροφής , γραμμένο , σκηνοθετημένο και πληρωμένο από τον ίδιο ( Bill Zebub Productions ) .
Φίλοι καλούνται σε LSD πάρτι . Απαραίτητος όρος διασκέδασης να φορούν κάτι αποκριάτικες μάσκες με σατανικά σύμβολα πάνω τους . Ο οικοδεσπότης ο Fred ( Freddy Dingo - JESUS CHRIST: SERIAL RAPIST και άλλα διαμάντια του σκηνοθέτη ) , γνωστός και ως "Εσταυρωτής" έχει φροντίσει να έχει κλάσει πάνω του από νωρίς με αποτέλεσμα οι καλεσμένοι να γίνουν θύματα της χριστιανικο-σεξουαλικής διαστροφής του ψυχωτικού : 
Βασανίζει και σταυρώνει γυναίκες με τελετουργικό τρόπο για ευχαρίστηση μέσα στο δάσος (;)!
Επίσης μιλάει με τον ΣΑΤΑΝΑ ενώ κάθεται οκλαδον μπροστά από καμιά 20αριά αναμένα ρεσό (επιβλητική γκοθικ μουσική υπόκρουση από τους COPHNIA αμβλύνει τις αισθήσεις) ...
Αυτοσυγκεντρώνεται με έναν ματωμένο εσταυρωμένο πάνω στο πάπλωμα του .
Μια γυμνόστηθη αιχμάλωτη κρατάει σημειώσεις των σκέψεων του .
Οι φωνές μέσα στο κεφάλι του είναι και οι μοναδικοί διάλογοι που ακούγονται καθ' όλη τη διάρκεια της παράκρουσης (μια από τις φωνές είναι και αυτή του Bill) .
Ο Ryan Miller ( SUBURBAN SASQUATCH ) εμφανίζεται στον ρόλο έκπληξη του ΣΑΤΑΝΑ !
Μια από τις αμφισεξουαλικές ιέρειες της Seduction Cinema , η Suzi Lorraine ( THE EROTIC TIME MACHINE , THE LORD OF THE G-STRINGS: THE FEMALESHIP OF THE STRING , SPIDERBABE , SATAN'S SCHOOLGIRLS ) είναι η "Ξανθιά στο Κελάρι" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.