Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

CARLITA'S SECRET (2004)

"Είσαι τρελός ;! Του καις το κεφάλι ! Υποσχέθηκες πως θα σταματήσεις να κάνεις τέτοια πράγματα !"
Ο Carlito είχε τον "ΤΡΟΠΟ" του , αλλά στους σκοτεινούς κύκλους της βιντεο-φάρσας η Carlita έχει ένα μυστικό : Είναι η Eva Longoria !
Πριν γίνει "απεγνωσμένη νοικοκυρά" , η Eva Longoria ήταν απεγνωσμένη λατίνα που έπρεπε να σεξουαλίζει την ατμόσφαιρα σε λατινο-παραγωγές του τρόμου . Το συγκεκριμένο βίντεο είναι σκηνοθετημένο από τον George Cotayo , ο οποίος τελείωσε την σκηνοθετική του καριέρα έναν χρόνο αργότερα με 2 εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ , το "Πως να παίζεις σκάκι" και το "Πως να παίζεις μπιλιάρδο" .
Η Carlita ( Eva Longoria - Αεροσυνοδός #3 σε ένα επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του BEVERLY HILLS 90210 ) είναι ένα όμορφο κορίτσι με ένα μεγάλο όνειρο : Θέλει να γίνει χορεύτρια (όχι από αυτές που χορεύουν πάνω σου , από τις άλλες που χορεύουν γύρω από έναν στύλο πριν χορέψουν πάνω σου) . Το μεγάλο της μυστικό που αναφέρει ο τίτλος είναι πως ο αχαϊρευτος που έχει για γκόμενο , o Angel , είναι ψυχοπαθής συμμορίτης (κάτι μεταξύ Vatos Locos και Ricky Ricardo) που συνηθίζει να καίει πρόσωπα ανθρώπων όταν δεν συμφωνούν μαζί του , χρησιμοποιώντας μαγειρικές συσκευές . Επίσης πουλάει πρέζα .
Μια ύποπτη αγοραπωλησία ναρκωτικών που θα πάει στραβά καθώς ο Angel είναι μεγάλο μούτρο και προσπαθεί να ρίξει τον αγοραστή στην συμφωνία , θα τρέψει την Carlita σε φυγή από τον νόμο .
Πολλά χρόνια αργότερα , όταν η Carlita έχει γίνει πλέον επιτυχημένη νυχτόβια και χορεύει με το χαρακτηριστικά σεβάσμιο όνομα που δεν παραπέμπει σε άλλου είδους καριέρα , Lexus , η υπόθεση θα ξανανοίξει από την αστυνομία (συγκεκριμένα από κάποιον αδέκαστο ντετέκτιβ) και το μυστικό της Carlita θα κινδυνέψει να αποκαλυφθεί ....
---------------------------------
Προτείνεται μόνο και μόνο επειδή παίζουν καυτές λατίνες με τέλειες αστραφτερές οδοντοστοιχίες και πλαστικές αναλογίες που ουρλιάζουν λεσβιακό αισθησιασμό ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.