Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

THE GREAT AMERICAN SNUFF FILM (2003)

Η Ominous Productions παράγει "δυσοίωνα" . Η Brain Damage Films πακετάρει χωρίς ντροπή .
Γραμμένο για όλους τους γουσταρλίδες που θα ήθελαν να είναι οι τύποι με τις ποδιές στα HOSTEL και σκηνοθετημένο με λιγοστά μέσα από τον Sean Tretta ( THE DEATH FACTORY BLOODLETTING , DEATH OF A GHOST HUNTER , THE FRANKENSTEIN SYNDROME ) .
Βασισμένο σε αληθινή ιστορία .
Δύο όμορφες κοπέλες απαγάγονται από κάτι μανιακούς και τα εξευτελιστικά αποτελέσματα της όχι και τόσο ευχάριστης διαμονής τους στα χέρια τους καταγράφονται με φτηνο-κάμερα από τον ερασιτέχνη εγκληματία/παρανοϊκό σκηνοθέτη του φρικιστικού , William Allen Grone - ο οποίος αναλαμβάνει και χρέη υπνωτιστή/αφηγητή . Παρακολουθούμε το βιντεο-χρονικό της παράνοιας , 6 μήνες πριν τα γεγονότα , καθώς η παρέα αποτρελένεται σταδιακά ταξιδεύοντας με ένα καθόλου ύποπτο βανάκι στην έρημο , διαπράττοντας δαρβινισμό στους λιγότερο ικανούς να αντιδράσουν στην βια και να καταλάβουν την καλλιτεχνική της αξία .
-------------------
O Sean Tretta ξαναφόρεσε το καλσόν του στο κεφάλι ολοκληρώνοντας το βιντεοσνάφ του όραμα με ακόμη περισσότερη μονωτική ταινία και χρωματικά φίλτρα στο THE GREATEST AMERICAN SNUFF FILM (2010) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.