Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

BLOOD LAKE: ATTACK OF THE KILLER LAMPREYS (2014)


Η Asylum έκανε την διαφορά και αυτή τη φορά η τηλεταινία που έφτιαξε παίχτηκε κατευθείαν στο Animal Planet - σε μια προσπάθεια να αφυπνιστούν ακόμη περισσότερο οι άνθρωποι στον φεσο-κίνδυνο που καραδοκεί από παντού στην άγρια φύση !
Γραμμένο από τις Anna Rasmussen ( AGE OF DINOSAURS , SHARKNADO , ZOMBIE NIGHT ) και Delondra Williams ( RISE OF THE ZOMBIES , RAGIN CAJUN REDNECK GATORS , ZOMBIE NIGHT ) και σκηνοθετημένο από τον James Cullen Bressack ( THEATRE OF THE DERANGED , 13/13/13 ) .
Μικρή επαρχιακή πόλη δίπλα σε τεράστια λίμνη βιώνει τον τρόμο στο πετσί της μετά από εισβολή πεινασμένων lampreys ( παρασιτικά όντα , υποείδος χελιών που ρουφούν το αίμα από άλλα ψάρια - στα λατινικά το όνομα σημαίνει "Πετρο-γλύφτης" ) ! Τα lampreys καραδοκούν όπου υπάρχει νερό , ακόμη και στην αποχέτευση των σπιτιών της περιοχής .
Η Shannen Doherty ( BEVERLY HILLS 90210 ) , είναι η Cate . Θα μπορούσαν να την λένε και Brenda .
O Jason Brooks ( BAYWATCH , ASTEROID VS EARTH ) είναι ο ηρωικός δασονόμος Michael , σύζυγος της Cate . Έχουν δύο παιδιά , την έφηβη Nicole ( Ciara Hanna - η Κίτρινη Power Ranger στο POWER RANGER MEGAFORCE ) και τον μικρό Kyle . Για έξτρα οικογενειακό δράμα , η Nicole θα το σκάσει κρυφά για να πάει για μπάνιο με τον γκόμενο και ο μικρός ταϊζει ένα lamprey που έχει κρυφά για κατοικίδιο ! Το σπίτι τους (όπως και η υπόλοιπη πόλη) θα γίνει πεδίο μάχης με τα τέρατα να πετάγονται από παντού ! Η ομαδική δουλειά και τα θανατηφόρα αποτελέσματα επαφής με τον ηλεκτρισμό θα δώσουν την λύση .
O Christopher Lloyd ( BACK TO THE FUTURE , PIRANHA 3DD ) είναι ο Δήμαρχος Bruce Akerman . Αγνοεί τις προειδοποιήσεις και αρνείται να κλείσει την λίμνη για μια εβδομάδα (για να μη χάσει τους τουρίστες) , συμβάλλοντας έτσι στο αιματοκύλισμα της πόλης του . Ο Δήμαρχος την πατάει αλα DREAMCATCHER (2003) μέσα στην τουαλέτα του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.