Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

SIEGE OF EVIL (2005)

Η Phantasmatrope Pictures παρουσιάζει .
Γραμμένο με αρκετή δόση Νοστράδαμου και σκηνοθετημένο αμέσως μετά την προβολή του WHITE NOISE (2005) από τον Jeff Carney ( THE SHADOW PEOPLE , THE CREEPER , AUTOPSY OF THE DEAD ) .
Η Suzan Logan περιποιείται την άρρωστη με καρκίνο μητέρα της . Τις ελεύθερες ώρες της όμως προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον άλλο κόσμο πηγαίνοντας σε στοιχειωμένα σημεία με σκοπό να μαγνητοφωνήσει φαντάσματα (EVP) ...
Τα πράγματα παίρνουν την κατιούσα όταν η Suzan , παρέα με τον επίσης ενθουσιώδη φίλο της Barry , βρεθούν σε μια εγκαταλελειμμένη εκκλησία η οποία φαίνεται να έχει ξεφυτρώσει με μαγικό τρόπο μέσα σε μια δασώδη περιοχή .
Μέσα στην βανδαλισμένη εκκλησία περιμένουν τα πνεύματα 3 περιβόητων σατανιστών , οι οποίοι κυκλοφορούν πλέον με την μορφή ενός μαύρου δαιμονικού σύννεφου/ομίχλης που μουγκρίζει και συνηθίζουν να ξεγυμνώνουν τις άτυχες κοπέλες που κάνουν τζόγκινγκ στην περιοχή !
Πίσω στο σπίτι , η μητέρα της Suzan είναι στα τελευταία της , αλλά η μαύρη ψηφιακή ομίχλη καραδοκεί , αφού ακολούθησε την παραφυσική ερευνήτρια με σκοπό να δραπετεύσει από την γήινη φυλακή και προφανώς να σπάσει ακόμη περισσότερη πικάντικη πλάκα αναστατώνοντας σεξουαλικά τους πάντες μέσα στο σπίτι - οι 3 δαίμονες μπορούν και παίρνουν την μορφή ανθρώπων που γνωρίζει η Suzan (μητέρα , αδελφή , ιερέας , σύζυγος , κτλ) , με το αποτέλεσμα ο συνωστισμός όλων των χαρακτήρων κάτω από μια στέγη να εκτροχιάζεται σε μακάβριο τραγέλαφο (και ένα Βραβείο Βασίλισσα της Κραυγής για την Jenaya Carman στον πρώτο της ρόλο) ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.