Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

MASSACRE (2002)

Η Acheron International Motion Pictures παρουσιάζει (και κυκλοφορεί την ταινία χωρίς το αρχικό BIKINI PARTY στον τίτλο για άγνωστο λόγο στην Αμερική) .
Στον Καναδά γνωρίζουν από πάρτι .
Ο Καναδός Joseph D. Clark γράφει (με έμπνευσή από Γκυ Ντε Μοπασσάντ) και σκηνοθετεί με διάθεση για πάρτι .
Είναι η πρώτη και πιθανότατα τελευταία ταινία που σκηνοθετεί . Ο Joseph έχει εμφανιστεί ως Στρατιώτης #2 στο FUTURE FEAR (1997) (σκληρό μεταποκαλυπτικό scifi-fesi με Jeff Wyncott) .
Ένα σαββατοκύριακο χαλάρωσης , διασκέδασης και ενός πολλά υποσχόμενου "πάρτι με μπικίνι" (που υπάρχει μόνο στον τίτλο του dvd που κυκλοφόρησε στον Καναδά τελικά) καταλήγει αιματοβαμμένος αγώνας επιβίωσης και παραισθήσεων για 6 υποτιθέμενα μοντέλα (αγόρια/κορίτσια) .
Ο επίσης υποτιθέμενος νεκρόφιλος/βασανιστής/δολοφόνος μπορεί και εντοπίζει τα θύματα του μυρίζοντας τον φόβο τους (και κάνει αισθητή τη παρουσία του για τιμωρία μετά τα πρώτα 60 λεπτά της 72λεπτης ταινίας - μέχρι τότε παρακολουθούμε σαχλαμαρίσματα στη λίμνη και ερωτικές σκηνές με ρούχα - ευτυχώς κάποια στιγμή τα μαγιό πετάγονται για την ανάγκη ενός τριολέ μέσα σε σκηνή) ...
Στο τέλος βέβαια μαθαίνουμε την άρρωστη αλήθεια για την διαταραγμένη ψυχολογική κατάσταση του δολοφόνου .
---------------------------------
Ο Joseph  D. Clark φαίνεται να έχει κάτι εναντίον της ούρησης στη φύση , καθώς σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες πεθαίνουν μετά από την ικανοποίηση της ανάγκης τους στο δάσος (η ταινία ξεκινάει με άγνωστο κατασκηνωτή που ανακουφίζεται πάνω σε μια ημιδιάφανη/ψηφιακή πεταλούδα) !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.