Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

DARK LIGHT (2000)


Ιρλανδικό Β-φέσι από τα λίγα , σκηνοθετημένο από τον Andrew Harrison ( ZOMBIE GENOCIDE ) και διανεμημένο χέρι με χέρι σε dvd-r μορφή και εξώφυλλο της ταινίας που το κατεβάζεις από το site της Midnight Pictures (ώσπου η Pendulum Films έκανε την μαγκιά και την έβαλε μέσα στην συλλογή της "Mortuary Of Madness") .
ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟ ΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (κάπου στην Ιρλανδία , οπότε υπάρχει και δυνατό πολιτικο/κοινονικό μήνυμα) !
Μια πρόταση αξίζει όσο χίλια τρέηλερ !
Και κάποιος πρέπει να τους μαζέψει (κάποιος λιγότερο τυχερός έπρεπε να το δει να συμβαίνει για να γράψει όσο το δυνατόν λιγότερα λόγια για αυτό) ...
Εκεί που αποτυχαίνουν οι σκληροτράχηλοι κυβερνητικοί πράκτορες , ένας παλιός βρικόλακας (ο OG Vampire Κορνήλιους) με αντάλλαγμα το άσυλο από τους διώχτες του (που είναι ο ήλιος και το ανθρώπινο είδος) , καλείται να βοηθήσει την κατάσταση και να επιστρέψει τους τρεις επικίνδυνους δραπέτες στη βάση τους ...
Υπολόγισε πως όλος ο παραλογισμός των συνομιλιών ακούγεται μέσα σε ακραία Ιρλανδική προφορά , καταγεγραμμένη σε αισχρή ποιότητα βίντεο σε ότι αφορά τους εξωτερικούς χώρους .
Το ίδιο συμβαίνει και με την απέθαντη δράση , μιας και οι "βρικόλακες" κυκλοφορούν σε ένα δάσος ξερνώντας αίμα μέσα στο στόμα των θυμάτων τους (συν πλην κάτι αυτοσχέδιες κουνγκ φου τεχνικές) !
Καλό είναι η ταινία να μην μπερδευτεί με το επίσης βρικολακο-scifi DARKLIGHT (2004) - καθώς η συλλογή της Pendulum Pictures αναφέρει πως και αυτή η "ταινία" έχει κυκλοφορήσει το 2004 .
BONUS Φωτογραφία του Κορνήλιους (γεννημένος το 327 μ.Χ.) :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.