Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

BABYSITTER MASSACRE (2013)

 
"Θα σου δείξω πως η αγάπη είναι υπομονή ..."
 
Γραμμένο και σκηνοθετημένο νομίζοντας πως γυρίζει το SLUMBER PARTY MASSACRE από τον μπι-βιντεά/Zι-ηθοποιό Henrique Couto ( SLUMBER PARTY MURDER MANIA , FILTHY McNASTIEST: APOCALYPSE FUCK , SATAN'S HOUSE OF YOGA , THE INSATIABLE IRONBABE , DEMON DIVAS AND THE LANE OF DAMNATION , HAUNTED HOUSE ON SORRORITY ROW ) ο οποίος μας δείχνει πως ο προϋπολογισμός είναι μικρός και η υπομονή στην θέαση μικρή .
Για τους λάτρεις των ασήμαντα εφήμερων λεπτομεριών , το κάστινγκ των περισσότερων κοριτσιών που συμμετέχουν στο φεστιβάλ βγάζω-το-σουτιέν-μου-με-το-που-εμφανίζομαι-στην-κάμερα έγινε μέσω facebook .
Παρέα κοριτσιών είχαν σχηματίσει ομάδα babysitting στα προεφηβικά τους χρόνια για να βγαίνει άνετο χαρτζιλίκι για αγορά περισσότερων ζαχαρωτών κατά την διάρκεια του halloween . Η ομάδα διαλύθηκε μετά τον βίαιο θάνατο μιας εξ αυτών .
Μερικά χρόνια αργότερα , με το κολέγιο να είναι πραγματικότητα για τις περισσότερες από αυτές , οι κοπέλες έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους , αλλά ξανασμίγουν κατά την διάρκεια των εορτασμών του Halloween σε ένα σέξι πιτζάμα/εσώρουχα πάρτι που διοργανώνει η αρχηγός του κλάμπ , Angela ( Erin R. Ryan - HELLHOUNDS , SKINLESS , ALONE IN THE GHOSTHOUSE ) - αυτή τη φορά ως θύματα μανιακού μασκοφόρου ο οποίος σκοπεύει να τις βασανίσει όλες μέχρι θανάτου (αφού τις γδύσει και τις δέσει σε μια καρέκλα πρώτα) . Φυσικά η πιο πολλές κατηγορούν την (πλέον) γκοθού πως είναι υπεύθυνη για τον θάνατο της φίλης τους επειδή έτρεξε για να σωθεί και την κάνουν να νιώσει ακόμη πιο άσχημα απ' όσο νιώθει ήδη .
Ο Δολοφόνος Με-Το-Λευκό-Καλσόν-Στο-Κεφάλι ξεκινάει το έργο του πριν καν αρχίσει το πάρτι και στέλνει αποδεικτικές φωτογραφίες των εγκλημάτων του στο κινητό της Angela , η οποία νομίζει πως κάποιος της κάνει πλάκα από την ποιότητα του αίματος που μοιάζει με πολτό τομάτας - οι άντρες καλεσμένοι δεν φτάνουν ποτέ στον προορισμό τους , ενώ όσοι είχαν την φαεινή ιδέα στην γειτονιά να καλέσουν μασκαράδες στο σπίτι τους πέφτουν νεκροί .
Ο μεσόκοπος δολοφόνος (η ταυτότητα του οποίου είναι προφανέστατη από την πρώτη στιγμή) τρέφει αισθήματα για την Angela και την έχει αφήσει ζωντανή για να της τα εξομολογηθεί . Έκανε υπομονή τόσα χρόνια μετά τον θάνατο της μικρής του κόρης , περιμένοντας να ενηλικιωθεί για να της εκφράσει τον έρωτα του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.