Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

GIRLHOUSE (2014)


Γραμμένο με σεβασμό στην δεκαετία που ανέδειξε το συγκεκριμένο είδος από τον Nick Gordon .
Σκηνοθετημένο σε αναμενόμενα μονοπάτια από τον ηθοποιό Trevor Matthews ( JACK BROOKS: MONSTER SLAYER , THE SHRINE ) .
Η ταινία ξεκινάει με μισογυνικό απόφθεγμα Ted Bundy , σχετικό με το πρόβλημα του πορνό στην κοινωνία και πώς αυτό κλέβει τα παιδιά μέσα από τα σπίτια , καθώς το θεωρεί υπεύθυνο για την εξέλιξη του ως άνθρωπο .
Υπό αυτό το πρίσμα , βρισκόμαστε πίσω στο 1988 με σκοπό να παρακολουθήσουμε την αρχή της αιματοβαμμένης καριέρας ενός άλλου ψυχανώμαλου που θα κυκλοφορεί διαδικτιακά στο μέλλον με το δολοφονικό παρατσούκλι "Loverboy" . Ο ντροπαλός επαρχιώτης χοντρούλης , αφού εξευτελίζεται για το μέγεθος των γεννητικών του οργάνων από δύο κορίτσια , κάτι σπάει μέσα του και σκοτώνει την μία πετώντας τη από μια γέφυρα μέσα σε ένα ποτάμι .
20 και χρόνια αργότερα , η προσοχή του θεατή μεταφέρεται σε κάποιο πανεπιστήμιο , όπου παρακολουθούμε την προσπάθεια της άνεργης νεαρής φοιτήτριας , Kylie Atkins ( Ali Cobrin - THE HOLE , AMERICAN PIE: REUNION , THE NEIGHBOURS ) να τα καταφέρει στον λαμπερό κόσμο του ιντερνετικού πορνό και να γίνει μέλος του συνδρομητικού 3Χ site GIRLHOUSE , όπου άλλες "φοιτήτριες" συγκατοικούν μέσα σε ένα μέγαρο και απολαμβάνουν τις ανέσεις που τους παρέχονται , κάνοντας τα πάντα μπροστά στις 50 κάμερες που καλύπτουν την ιδιοκτησία .
Μεγιστάνας και σύγχρονος Hugh Hefner του όλου πονήματος είναι ο 50 Αποχρώσεις του Γλοιώδη , Gary Preston ( James Thomas - HOUSE AT THE END OF THE STREET ) . Έχει σκεφτεί τα πάντα και με το site του δεν προλαβαίνει να μετράει τα λεφτά που βγάζει .
Τα κάλλη της Kylie πέφτουν σύντομα στην αντίληψη του Loverboy (ο λευκός ράπερ Slaine - THE TOWN , KILLING THEM SOFTLY ) , ο οποίος είναι τακτικός πελάτης του site . Ο στερεοτυπικός μανιακός με την παιδόφιλη φόρμα εργασίας και την ανησυχητική ομοιότητα με τον Frank Black , αράζει σε ένα σκοτεινό υπόγειο , όπου κατασκοπεύει μέσω του ίντερνετ τις πρόθυμες για όλα φίλες του . Έχει έναν τοίχο γεμάτο από ξένες φωτογραφίες από τα ταξίδια που δεν έχει κάνει ποτέ ανά τον κόσμο , με τα πρόσωπα των κοριτσιών του site και την μουτσούνα του καρφωμένα πάνω τους σε ένα ανώμαλο κολάζ από τρυφερά ενσταντανέ . Επίσης φαίνεται να έχει άρρωστη σχέση ζωής με μια ντυμένη κούκλα βιτρίνας η οποία τον παρακολουθεί μέσα από τις σκιές του υπογείου και του μιλάει μέσα στο κεφάλι του .
Νομίζοντας πως έχει γίνει αρεστός από την Kylie επειδή είναι ευγενική και του λέει πως είναι όμορφος , αποφασίζει να ανακαλύψει την μυστική τοποθεσία του μεγάρου και να επισκεφτεί την καινούργια του αγαπημένη (αφού πρώτα γευτεί για άλλη μια φορά τον λεκτικό εξευτελισμό από τις υπόλοιπες κοπέλες του site) , ξεδιπλώνοντας το κρυφό του ταλέντο στο hacking λογισμικού . Με μάσκα που θυμίζει άλλες εποχές (και άλλες ταινίες) στο πρόσωπο , αναλαμβάνει την παραδειγματική τιμωρία των γυναικών που τον έκαναν να αισθανθεί άσχημα online , ολοκληρώνοντας με συνοπτικές διαδικασίες τον βίαιο κύκλο της ζωής όλων των χαρακτήρων που βρίσκονται στον ανελέητο διάβα του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.