Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

HORNO (2009)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο με την φτηνή καφρίλα να ξεπερνάει κάθε επίπεδο από τον βιντεά-ηθοποιό Terrence Williams ( THE RIVER: LEGEND OF LA LLORONA , THE HOOD HAS EYEZ ) . Συμμετέχει στην ταινία του ως ο παγκοσμίου φήμης πορνοστάρ , Dick Nasty . Είναι αυτός που δίνοντας ναρκωτικά αμφιβόλου ποιότητας σε μια φίλη του τα οποία την μετέτρεψαν σε ζόμπι , ξεκίνησε το ξέσπασμα της φεσο-αποκάλυψης .
Ο Ron ( Carlos Javier Castillo - LLORONA GONE WILD , MOBY DICK , AXEMAN AT CUTTER'S CREEK ) είναι σκηνοθέτης πορνό με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και ακόμη μεγαλύτερα καλλιτεχνικά σχέδια για το κινηματογραφικό όραμα του , προσπαθεί να πείσει γλοιώδη παραγωγό του Hollywood για την αξία της τέχνης του και να συνδυάσει ταινία με πρωκτικό πορνό με ταινία με ζόμπι . Το αποτέλεσμα ονομάζεται CHILDREN OF THE CORNHOLE και είναι η πρώτη ταινία "τρορνό" (δόκιμος όρος ο οποίος σημαίνει τρόμος και πορνό μαζί) . Η ιστορία είναι δανεισμένη μέσες άκρες από την ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ με ένα ζευγάρι να παγιδεύεται μέσα στο υπόγειο του σπιτιού του , προσπαθώντας να επιζήσει την ζόμπι αποκάλυψη και να αποφύγει τον ομαδικό σοδομισμό !
Ο Ron πείθει τον παραγωγό και καταφέρνει τελικά να γυρίσει το τελευταίο του έπος κατά την διάρκεια ενός τυχαίου ξεσπάσματος επιδημίας νεκροζώντανων που χρησιμοποιούν το πρωκτικό σεξ για να μεταδώσουν τον θανατηφόρο ιό .
Η ζωή αντιγράφει την τέχνη και σε αυτή την περίπτωση το βίντεο .
Γυμνά κορμιά και έντερα ΔΕΝ γίνονται ένα καθώς η βαρετή επίθεση των μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού ζωντανών νεκρών ΔΕΝ συνοδεύεται από άγριο σοδομισμό των ζωντανών ...
Μιλώντας για φεσο-αποκάλυψη , τα "ζόμπι" είναι απλά μέλη του συνεργείου οι οποίοι είτε φορούν μια ξεδιάντροπη πλαστική μουτσούνα που θυμίζει αντρικό γεννητικό όργανο είτε είναι βαμμένοι πράσινομπλε στα μούτρα . Μέτρησα 4 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.