Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

BLOODLUST ZOMBIES (2011)



Η Impulse FX επένδυσε 75 χιλιάδες δολάρια .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Dan Lantz ( NINJA BABES FROM SPACE ) .
H Alexis Texas ( ASS PARADE 34 ) είναι η Andrea . Δουλεύει ως σεξι γραμματές/γκόμενα του διευθυντή στην Zlantoff Industries , μια πολυεθνική εταιρία κατασκευής βιολογικών όπλων για τον στρατό . Μετά από ένα ατύχημα στο εργαστήριο , κλειδώνεται μαζί με τους υπόλοιπους υπαλλήλους μέσα στο κτήριο το οποίο μπαίνει άμεσα σε καραντίνα . Ο φονικός ιός BC42 εξαπλώνεται μέσω μιας γάτας η οποία είχε χρησιμοποιηθεί ως πειραματόζωο νωρίτερα , με τους πάντες να μεταμορφώνονται σε μανιακούς κανίβαλους και να βγαίνουν από τα ρούχα τους .
H Andrea μέσα στον πανικό γίνεται άλλος άνθρωπος και από ένα όμορφο αντικείμενο του πόθου μετατρέπεται σε δυναμική ηρωίδα έτοιμη για όλα .
Η Janice Marie ( KEEPER OF SOULS ) είναι η Judy Miller , διευθύντρια , υπεύθυνη παραγωγής του πρωτοποριακού βιολογικού όπλου . Πικραμένη από τον άδικο χαμό του άντρα της στο Αφγανιστάν ("τον σκότωσαν ... τον σκότωσαν νεκρό") , η Judy προσπάθησε να αλλάξει τον τρόπο όπου διεξάγονται οι σύγχρονοι πόλεμοι και να αφαιρέσει τον ανθρώπινο παράγοντα . Αντί για στρατιώτες , πλέον μπορούμε να στέλνουμε ιούς να τελειώνουν την δουλειά αποτελεσματικότερα . Η θλίψη δεν της επέτρεψε να αναγνωρίσει την περίεργη γραμματική των προτάσεων της , αλλά και την αλαζονεία των πράξεων της , με τραγική ειρωνεία το ίδιο της το δημιούργημα να γίνει και το τέλος της .
Πέρα από το ξεκαθάρισμα του αέρα μεταξύ των δύο γυναικών , η δράση ακολουθεί από κοντά τον σεκιουριτά που ανακαλύπτει οπλοστάσιο αλλά δεν καταφέρνει να γίνει ο ήρωας της ημέρας , την ειδικευόμενη που θέλει να γίνει αστυνομικός αλλά πυροβολεί περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε και τον γραφιά Darren ( NINJA BABES FROM SPACE , THE HAPPENING ) ο οποίος ζει τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις μέσα στο κεφάλι του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.